Kort om MereSport.dk

MereSport.dk er en guide om sport og outdoor. På MereSport.dk vil du finde blogindlæg med inspiration tips og guides om forskellige sportsgrene og lignende kategorier; Træning, Løb, cykling, kost og madlavningstips. På MereSport.dk får du gennemarbejdet content som er skrevet af en ekspert på området, som forstår at forholde sig til produkterne og fremhæve de bedste produkter til forskellige behov. MereSport er et online sportsmagasin som har til formål at inspirere, vejlede og hjælpe læserne med at få glæde ved at være aktiv igennem forskellige sportsgrene eller omkring friluftslivet. Her på MereSport.dk vil du bl.a. kunne finde guidende artikler som hjælper dig med at vælge produkter indenfor specifikke emner.

Hvem står bag Meresport.dk?

MereSport.dk er oprettet af Alexander Sibast. Jeg er en passioneret sportsudøver; især indenfor landevejscykling og løb, men med glæde for alverdens sportsgrene og aktiviteter – heriblandt stor fan af skisport om vinteren, vandsport om sommeren i form af surfing, kajak, stand up paddle boarding (SUP), tennis og padel tennishjemmetræning og generelt en sund og aktiv livsstil igennem sport og sund kost.

Og så ELSKER og brænder jeg for sportsoplevelser – om så det så er dem man selv skaber igennem sporten, alt der omhandler at rejse, away fodboldture i udlandet eller ved at opsøge de lokale events og sportbegivenheder som skaber gode oplevelser igennem sport og aktivitet.

Pico Veleta, Sierra Nevada

Cykling til Ronda, Spanien

Fitness - OnToplist.com