Kort om MereSport.dk

MereSport.dk er en guide om sport og outdoor. På MereSport.dk vil du finde blogindlæg med inspiration tips og guides om forskellige sportsgrene og lignende kategorier; Træning, Løb, cykling, kost og madlavningstips. På MereSport.dk får du gennemarbejdet content som er skrevet af en ekspert på området, som forstår at forholde sig til produkterne og fremhæve de bedste produkter til forskellige behov. MereSport er et online sportsmagasin som har til formål at inspirere, vejlede og hjælpe læserne med at få glæde ved at være aktiv igennem forskellige sportsgrene eller omkring friluftslivet. Her på MereSport.dk vil du bl.a. kunne finde guidende artikler som hjælper dig med at vælge produkter indenfor specifikke emner.

Hvem står bag MereSport.dk?

MereSport.dk er oprettet af Alexander Sibast. Jeg er en passioneret sportsudøver; især indenfor landevejscykling og løb, men med glæde for alverdens sportsgrene og aktiviteter – heriblandt stor fan af skisport om vinteren, vandsport om sommeren i form af surfing, kajakstand up paddle boarding (SUP), tennis og padel tennishjemmetræning og generelt en sund og aktiv livsstil igennem sport og sund kost.

Og så ELSKER og brænder jeg for sportsoplevelser – om så det så er dem man selv skaber igennem sporten, alt der omhandler at rejse, away fodboldture i udlandet eller ved at opsøge de lokale events og sportbegivenheder som skaber gode oplevelser igennem sport og aktivitet.

Reklamefinansieret indhold på MereSport.dk

Vi ønsker at informere vores brugere om, at produkter og tjenester der præsenteres på Meresport.dk vil være reklamefinansieret og indeholde affiliate links. Det betyder, at køber du sportsudstyr via. vores links til produkterne hos forhandlerne, så kan vi modtage et mindre beløb fra forhandleren i kommission.

Det er 100% gratis for dig, og påvirker ikke prisen som du betaler for produktet eller tjenesten – men til gengæld betyder det, at vi kan:

  1. Fortsætte med at drive MereSport.dk
  2. Skabe nyt indhold og flere købeguides
  3. Holde eksisterende guidende artikler opdaterede med det nyeste og bedste sportsudstyr.
  4. Teste gadgets og sportsudstyr og dele ud af vores erfaringer
  5. Betale for serverhosting og diverse udgifter forbundet med at holde MereSport.dk kørende.

Vi vil altid bestræbe os på at anbefale de bedste produkter og tjenester, som vi mener, vil være værdifulde for vores brugere og deres forskellige købemotiver. Vores brug af affiliate links hjælper med at støtte driften af Meresport.dk og giver os mulighed for at levere guidende og gennemarbejdet kvalitetsindhold.

Affiliate links og kommissioner:

Affiliate links er en type links, der giver os mulighed for at henvise dig til produkter eller tjenester hos forhandlere som vi samarbejder med. Hvis du beslutter dig for at købe et produkt eller en tjeneste via disse links, kan vi modtage en kommission som en del af vores samarbejde med disse forhandlere. Det påvirker ikke prisen på produktet eller tjenesten for dig som bruger.

Vi vil altid bestræbe os på at være objektive og anbefale de produkter og tjenester, som vil være værdifulde for vores brugere og til forskellige købemotiver og prisklasser. De produkter, hvor vi vurderer at du får mest værdi for pengene, testvindende produkter som er bedst i test og de produkter som vi mener er de bedste i kategorien. 

Vi sætter pris på din tillid, og vi vil altid stræbe efter at være transparente og ærlige om vores reklamepraksis.

Pico Veleta, Sierra Nevada

Cykling til Ronda, Spanien