Hometrainer test – Bedste hometrainer til Zwift

Bedste hometrainer, hometrainer test, hometrainer bedst i test, 2022 Hometrainer til Zwift, Bedste hometrainer til BKOOL - test af de bedste hometrainere til e-cykling, Zwift, Bkool, cykling indendørs, cykling derhjemme, rulletræner, cykeltræner test, bedste cykeltræner, indendørs cykling, 2023

Hvis du leder efter den bedste hometrainer til Zwift, så er du havnet det rette sted. I denne artikel har vi samlet de bedste hometrainere som er kombatible med Zwift, og guider vi dig om hometrainere 

Hometrainers er blevet utroligt populære i Danmark – og det er bestemt ikke uden grund. Der findes rigtig mange fordele forbundet med at træne på de bedste hometrainere – en smart hometrainer til Zwift og BKOOL

Ved at købe en hometrainer kan du forlænge din cykelsæson med indendørs cykling henover vinteren. På vores hometrainer test kan du blive klogere på hometrainere, hvad du skal være opmærksom på ved køb af hometrainer – Så du i sidste ende vælger den bedste hometrainer for dit behov.

MereSport's Value Pick

Wahoo Kickr Core

MereSport's Anbefaling

Wahoo Kickr 6.0

MereSport's Premium Valg

Wahoo Kickr Bike V2

De kolde vintermåneder i Danmark kan være meget hårde for cykelmotionister. Specielt med henblik på at størstedelen passer et 8-16 job, hvor at man i de mørkeste vintermåneder møder på arbejde før solen er stået op og først har fri og tid til at dyrke motion når solen er gået ned igen og der ingen dagslys er tilbage. 

Det er bare ikke lige så sjovt og ikke motiverende at cykle udenfor på landevejene når det er koldt og mørkt – Og heller ikke sikkert at bevæge sig ud på landevejene på sin cykel i mørkt og koldt vejr, med risiko for glatte veje. 

Med en hometrainer har du mulighed for at cykle indendøre, og med en smart hometrainer kan du teste dig selv eller køre med andre igennem programmer som Zwift eller BKOOL.

Indendørs cykling plejede at have et ry for at være utroligt kedeligt. Ideen om at bruge tid på en hometrainer mens du stirrede på en væg, udelukkende i jagten på at forbedre din form, virkede som vanvid. 

Men takket være fremkomsten af smart hometrainers og interaktive apps som Zwift og BKOOL, har det aldrig været nemmere at argumentere for fordelene ved indendørs cykling på en hometrainer – Vigtigst af alt er det blevet sjovt at træne cykling indendørs på en hometrainer.

Derfor kan det være en god investering, hvis du vælger at købe en hometrainer til din cykel som muliggør at du kan cykle indenfor og træne cykling på en lignende vis indendørs som udendørs. 

Ønsker du at investere i et indendørs cykel træningssetup, så er du det rigtige sted. Vi har gennemgået de nyeste hometrainers, deres testresultater og eksperters vurderinger for at finde frem til hvilke der virkelig er værd at bruge dine penge på. 

MereSport.dk har i denne hometrainer test samlet en oversigt og guide over de bedste hometrainere til Zwift på markedet og har udvalgt forskellige modeller i flere prisklasser til dig.

Vi gør det lettere og mere enkelt for dig at danne overblik over dine mange spændende muligheder for at dyrke cykling indenfor, til dig der ikke ønsker at udskifte cyklingen med en anden sport og at racercyklen skal i vinterhi – Dig som gerne vil have mulighed for at forlænge cykelsæsonen indendøre og fortsætte din træning selv i de mørke, kolde og glatte vintermåneder. 

Uanset vind og vejr udenfor bestemmer du selv cykelvejret indenfor på en af de bedste hometrainere fra vores hometrainer test.

Teknologien indenfor hometrainers har udviklet sig markant indenfor de seneste par år og hometrainer til cykel / smart trainers er blevet et must-have for enhver cykelmotionst. 

De bedste hometrainere gør det muligt at træne cykling, køre løb og få pulsen op indendørs. Langt størstedelen af alle nyere hometrainere er nemlig kombatible med den ekstremt populære online cykel-simulationspil/træningssimulator kaldet Zwift. 

Igennem den anerkendte cykelsimulation Zwift kan du nemlig opnå en meget realistisk fornemmelse af at køre landevejscykling igennem e-cykling, du kan træne frit eller med andre i gruppe, køre FTP-test (Functional Threshold Power), teste dig selv på hårde stigninger eller konkurrere og køre online cykelløb igennem Zwift, altsammen hjemme fra værelset i din lejlighed eller hvor du vælger at placere din hometrainer til cykel. Det kræver kun, at du sidder foran et TV, tablet eller din laptop og har et simulationsprogram kørende.

Den traditionelle hometrainer-rulle (også kaldet wheel-on drive) er efterhånden blevet erstattet den med en direct drive hometrainer, hvor baghjulet fjernes, og cyklen spændes fast direkte på hometraineren. Direct drive giver dig øget køreglæde i form af øget komfort og større realisme – og ikke mindst et markant lavere støjniveau.

Hvad er en smart hometrainer?

En smart hometrainer er en interaktiv hometrainer, som connectes med indendørs cykelsimulations-apps såsom Zwift, BKOOL, Wahoo, for at kontrollere hometrainerens modstand og kopiere bakker, modvind og tegneeffekter i virtuelle verdener.

Disse apps kan også guide dig gennem power-baserede intervaltræninger, hvor modstanden automatisk justeres for at holde dig i de nødvendige træningszoner (dette er kendt som ERG-tilstand).

Nutidens hometrainere fungerer ved at kommunikere med tredjeparts-apps på smartphones, tablets og computere ved hjælp af trådløse ANT+-frekvenser eller via. Bluetooth.

Det lyder sikkert kompliceret, men de fleste af disse hometrainere og apps vil automatisk søge efter og oprette forbindelse til hinanden med et klik på en knap, så i praksis er det normalt meget enkelt og intuitivt at komme i gang med at opsætte en hometrainer til Zwift eller BKOOL.

Wheel-on eller Direct Drive hometrainer?

Der findes 2 typer hometrainer: Wheel-on hometrainer og Direct Drive hometrainer. Men hvilken type hometrainer er den bedste hometrainer?Wheel-on eller direct drive hometrainer? Er det værd at købe direct drive hometrainer? hvad betyder direct drive hometrainer?

Prisen vil selvfølgelig altid være en stor overvejelse når du investerer i en ny hometrainer. Derfor belyser vi her begge typer hometrainere – Både den billige wheel-on hometrainer og den dyrere direct drive hometrainer.
 

Wheel-on hometrainer

Wheel-on hometrainere fungerer på samme vis som de traditionelle gamle hometrainere – Du monterer bagakslen i hometrainerens ”stativ”, så cyklens baghjul hviler på rullen. Rullen på wheel-on hometraineren er forbundet til en modstandsenhed, der kommunikerer med din hardware (eks. computer) og app (Zwift eller BKOOL) for så at kunne styre og  justere den modstand, du føler gennem hjulet.

Wheel-on smart hometrainere er ofte de billigste og letteste modeller af hometrainer, men de kan forårsage slid på dine dæk (selvom man kan købe specifikke hometrainer dæk for at afhjælpe dette problem). Wheel-on hometrainernes effektmåling er generelt mindre nøjagtig, og kørefornemmelsen er ofte ikke så god som direct drive hometrainere, hvilket kan være en ulempe og dealbreaker hvis du kører Zwift eller BKOOL.
 
Wheel-on hometrainere er oftest også den mest støjende type indendørs cykeltræner, hovedsageligt grundet at hjulets gnidning på rullen kan runge og give vibrationer i bygningen. Derfor vil vi ikke anbefale en wheel-on hometrainer hvis du bor i lejlighed, tæt på naboerne eller en ældre opgang.
 
Direct drive hometrainer

Ved direct drive hometrainere monteres cyklen, ved at bahjulet tages af, direkte på hometrainerens kassette og spændes med quick release. Direct drive hometrainers kræver, at du fjerner baghjulet og forbinder din cykel direkte til hometraineren via en standardkassette. Direct drive hometrainere er tungere og dyrere end wheel-on hometrainere, men priserne bliver mere konkurrencedygtige, og der medfølger en længere række af fordele for at vælge en direct drive hometrainer.

Udover, at en direct drive hometrainer ikke slider på dit dæk, så er en direct drive hometrainer også mere støjsvag og man opnår en mere realistisk kørefølelse. Direct drive hometrainere kommer også med flere funktioner og er mere præcise og nøjagtige på effektmåling sammenlignet med wheel-on hometrainere – Hvilket betyder at du med den rigtige direct drive hometrainer til Zwift kan stole på at de watt du træder i pedalerne bliver overført korrekt til platformen Zwift igennem din direct drive hometrainer. Der er ingen tvivl om, at direct drive hometrainere ikke er billige men at man får hvad man betaler for. 

Vi anbefaler en direct drive hometrainer som være den bedste hometrainer for de fleste behov, og man kan finde nogle af de bedste hometrainere / direct drive hometrainere til en fornuftig pris.

Sammenligner man en hometrainer til Zwift med en opgradering af en racercykel eller en ny vinter-landevejscykel som kun benyttes om vinteren, så får du god værdi for pengene ved at investere i en smart hometrainer og et Zwift abonnement, hvis du ønsker at kunne træne konsekvent og behageligt indendørs.

Hvis du tænker “Hvilken hometrainer skal jeg vælge?”, og ikke har nogen idé om hvilken cykel hometrainer du skal købe. Så er du havnet det rigtige sted hos MereSport.dk, hvor at vi her i vores hometrainer test har samlet vores bedste bud og anbefalinger af hometrainere til cykel her.

MereSport.dk's Anbefaling - Bedste hometrainer til Zwift

Wahoo Kickr version 6.0 hometrainer - Bedst i test

  • Nyeste Wahoo Kickr hometrainer - Nu med Wifi-connection
  • Hometraineren passer til 8, 9, 10 eller 11 speed kassette
  • Bedst i test hos Cyclingnews og Cyclingweekly: Bedste hometrainer

Bedste hometrainer, Wahoo Kickr 5.0, smart trainer, direct drive hometrainer til zwift og bkool, indendørs cykling

Gå til forhandler

Specifikationer Wahoo Kickr version 6.0 hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 2200 Watt
  • Tilslutning: ANT+, Wifi, Bluetooth Smart
  • BKOOL og Zwift kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 20 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 1%
  • Vægt: 21,5 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Nyeste og bedste hometrainer på markedet
  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Med WIFI, nem at forbinde til enheder
  • Lydsvag hometrainer
  • Kalibrerer automatisk sig selv

Ulemper / Reasons to avoid

  • Høj pris – Men bedste hometrainer

MereSport.dk's Premium Valg - Bedste hometrainer cykel til Zwift

Wahoo Kickr Bike V2 hometrainer - Bedste setup

  • Muliggør indendørs cykling uden at tilkoble en racercykel
  • Bedste hometrainer setup - Kræver ingen opsætning - Plug'n'play
  • Bedste hometrainer cykel på markedet - Næsten lydløs

Wahoo Kickr Bike, Bedste hometrainer, hometrainer test, hometrainer bedst i test, 2022 Hometrainer til Zwift, Bedste hometrainer til BKOOL - test af de bedste hometrainere til e-cykling, Zwift, Bkool, cykling indendørs, cykling derhjemme, rulletræner, cykeltræner test, bedste cykeltræner, indendørs cykling, 2023

Gå til forhandler

Specifikationer Wahoo Kickr Bike V2 - Bedste hometrainer cykel

  • Max Wattmodstand: Op til 2500 Watt
  • Tilslutning: ANT+ og Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 20 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 1%
  • Vægt: 42 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Muliggør indendørs cykling uden en racercykel
  • Realistisk følelse og inbygget climber
  • Ingen kæde, Virtuelt gear
  • Støjsvag hometrainer – næsten 100% lydløs

Ulemper / Reasons to avoid

  • Relativt dyr – Men det er den absolut bedste hometrainer cykel

MereSport.dk Anbefaler - Hometrainer i topklassen til Zwift og Bkool

Garmin Tacx NEO 3M - Bedste realistiske hometrainer

  • Hometraineren passer til 8, 9, 10 eller 11 speed kassette
  • Cyclingweekly: Bedste hometrainer for realistisk træning
  • Testvinder hos T3: Bedst i test hometrainer

Tacx NEO 3M hometrainer, Bedste hometrainer til zwift, hometrainer test, hvilken hometrainer til zwift?, best i test, direct drive hometrainer, smart trainer test, 2023

Gå til forhandler

Specifikationer Garmin Tacx NEO 3M cykel hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 2200 Watt
  • Tilslutning: ANT+ og Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 25 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 1%
  • Vægt: 23,6 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Bevægelsesplader med 5cm bevægelse for realistisk køreoplevelse
  • Stigningsprocent op til 25 %
  • Lydsvag hometrainer
  • Kommer installeret med 11 speed kassete
  • Kan bruges uden strøm / trådløs
  • Garmin yder ekstra god garanti og service

Ulemper / Reasons to avoid

  • Høj pris – Men en af de bedste hometrainere

MereSport.dk's Value Pick - Bedste hometrainer til prisen

Wahoo Kickr Core Hometrainer - Bedst til prisen

  • Hometraineren passer til 8, 9, 10 eller 11 speed kassette
  • Testvinder T3 - Bedste billige hometrainer
  • Mest værdi for pengene

Bedste hometrainer til prisen, Wahoo Kickr Core, smart trainer, direct drive hometrainer til zwift og bkool, indendørs cykling

Gå til forhandler

Specifikationer Wahoo Kickr Core hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 1800 Watt
  • Tilslutning: ANT+ og Bluetooth Smart
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 16 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 2%
  • Vægt: 18 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Mest værdi for pengene – bedst til prisen

Ulemper / Reasons to avoid

  • Mindre Watt nøjagtighed end de bedste hometrainere, men stadig meget nøjagtig

MereSport.dk's Anbefaler - Bedste Elite hometrainer - Premium model

Elite Justo Hometrainer 2300 watt - Nyeste Elite

  • Easy start ERG-mode: Gør det mindre hårdt når du starter med at træde
  • Nyeste og klart bedste direct drive hometrainer fra Elite

Elite Justo Hometrainer, hometrainer 2300 watt, bedste hometrainer, hometrainer test, 2023, billig hometrainer, direct drive hometrainer, elite hometrainer

Gå til forhandler

Specifikationer Elite Justo hometrainer 2300 Watt

  • Max Wattmodstand: Op til 2300 Watt
  • Tilslutning: ANT+, Wifi og Dual Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 24 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 1%
  • Vægt: 17 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Automatisk kalibrering af hometrainer
  • Tilknyt 2 Bluetooth enheder samtidigt: eks. Cykelcomputer & Zwift
  • Mindre støjende hometrainer

Ulemper / Reasons to avoid

  •  Ikke den billigste hometrainer

MereSport.dk's Anbefaler - Direct drive hometrainer, hometrainer på tilbud

ThinkRider X5 NEO - Billig hometrainer

  • Blandt de bedste billige hometrainere - Stor value for money
  • 365 dages returret, fås ofte til en god tilbudspris

Bedste hometrainer til prisen, billig hometrainer, HOMETRAINER THINKRIDER X5 NEO, HOMETRAINER THINKRIDER X5 NEO hometrainer, hometrainer test 2023, smart trainer, direct drive hometrainer, hometrainer til zwift, hometrainer til bkool, indendørs cykling

Gå til forhandler

Specifikationer ThinkRider X5 NEO hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 2000 Watt
  • Tilslutning: ANT+ og Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 15 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 2%
  • Vægt: 21,4 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Måler: hastighed, distance og kraft
  • Billig hometrainer – Stor værdi for prisen
  • Oplagt begynder hometrainer
  • Støjsvag hometrainer

Ulemper / Reasons to avoid

  • Ikke fra de mest velkendte hometrainer mærker / producenter
  • Måler ikke kadence (men kadence er ikke nødvendigt for alle)

MereSport.dk's Begyndervalg - Billig direct drive hometrainer

Elite Suito T - Billig hometrainer bedst i test

  • Testvinder hos Bikeradar, bedst hometrainer i test

Bedste billige hometrainer, bedste hometrainer til prisen, hometrainer test, Elite Suito T Hometrainer, indendørs cykling, hometrainer til zwift test

Gå til forhandler

Specifikationer Elite Suito T hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 1900 Watt
  • Tilslutning: ANT+ og Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 15 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 2,5%
  • Vægt: 14,5 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Billig hometrainer – Stor værdi for prisen
  • Oplagt begynder hometrainer

Ulemper / Reasons to avoid

  • Mindre Watt nøjagtighed end de bedste hometrainere
  • Mindre støjsvag end de bedste hometrainere

MereSport.dk anbefaler - Bedste cykelrulle hometrainer til Zwift og BKOOL

Wahoo Kickr Rollr hometrainer - Zwift cykelrulle

Bedste hometrainer, hometrainer test, hometrainer bedst i test, 2022 Hometrainer til Zwift, Bedste hometrainer til BKOOL - test af de bedste hometrainere til e-cykling, Zwift, Bkool, cykling indendørs, cykling derhjemme, rulletræner, cykeltræner test, bedste cykeltræner, indendørs cykling, 2023

Gå til forhandler

Specifikationer Wahoo Kickr Rollr hometrainer - Rulle hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 1500 Watt
  • Tilslutning: ANT+ og Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 10 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 1%
  • Vægt: 22,6 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Utroligt hurtigt at koble cyklen til og fra
  • Rulle hometrainer – Hjulet ruller frit
  • Realistisk følelse ved almindelig kørsel
  • Foldbar, og kan relativt nemt gemmes væk

Ulemper / Reasons to avoid

  • Har ingen wattmåler – Så kræver at du har en wattmåler
  • Mindre støjsvag end direct-drive

MereSport.dk anbefaler direct drive hometrainer - God værdi for pengene

Saris H3 hometrainer - Blandt de bedste

  • Hometraineren passer til 8, 9, 10 eller 11 speed kassette
  • Foldbare ben - Hometraineren fylder lidt sammenklappet
  • Kan klare op til 135 kg. rytter

Bedste billige hometrainer, bedste hometrainer til prisen, hometrainer test, Saris H3 Hometrainer, indendørs cykling, hometrainer til zwift test, direct drive hometrainer

Gå til forhandler

Specifikationer Saris H3 hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 2000 Watt
  • Tilslutning: ANT+
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 20 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 2%
  • Vægt: 21,3 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Utroligt meget værdi for pengene
  • Wattmodstand på op til 2000
  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Kan gemmes væk – Foldbar

Ulemper / Reasons to avoid

  • Mindre Watt nøjagtighed end de bedste hometrainere

MereSport.dk anbefaler direct drive hometrainer - God værdi for pengene

Zwift Hub One Hometrainer - Billig hometrainer

  • Leveres med en kassette, der matcher din cykel - Vælges ved køb
  • Inklusiv 2 års garanti på hometraineren

Zwift Hub Smart hometrainer, Zwift Hometrainer, Bedste hometrainer, hometrainer test, hometrainer bedst i test, 2022 Hometrainer til Zwift, Bedste hometrainer til BKOOL - test af de bedste hometrainere til e-cykling, Zwift, Bkool, cykling indendørs, cykling derhjemme, rulletræner, cykeltræner test, bedste cykeltræner, indendørs cykling, 2023

Gå til forhandler

Specifikationer Zwift Hub hometrainer - God pris

  • Max Wattmodstand: Op til 1800 Watt
  • Tilslutning: ANT+, Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 16 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 2,5%
  • Vægt: 15 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Stor værdi for pengene, Let hometrainer
  • Lydsvag hometrainer: 52 dB ved 250 watt

Ulemper / Reasons to avoid

  • 2,5 % Watt nøjagtighed – Mindre end enkelte andre hometrainere til samme pris

MereSport.dk anbefaler direct drive hometrainer - God værdi for pengene

Taxc Flux S Smart - Billig hometrainer

  • Hometraineren passer til 8, 9, 10 eller 11 speed kassette

Taxc Flux S Smart hometrainer, Bedste hometrainer, hometrainer test, hometrainer bedst i test, 2022 Hometrainer til Zwift, Bedste hometrainer til BKOOL - test af de bedste hometrainere til e-cykling, Zwift, Bkool, cykling indendørs, cykling derhjemme, rulletræner, cykeltræner test, bedste cykeltræner, indendørs cykling, 2023

Gå til forhandler

Specifikationer Taxc Flux S Smart hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 1500 Watt
  • Tilslutning: ANT+, Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 10 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 3%
  • Vægt: 22,8 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Stabile fødder på hometraineren
  • Lydsvag hometrainer

Ulemper / Reasons to avoid

  • 3 % Watt nøjagtighed – Mindre end flere andre hometrainere til samme pris

MereSport.dk anbefaler hometrainer - Bedste wheel-on drive hometrainer

Wahoo Kickr Snap - Wheel-on drive hometrainer

  • Testvinder Cyclingweekly.com - bedste wheel-on drive hometrainer
  • Billig hometrainer - Wheel-on

Wahoo kick snap hometrainer, Bedste wheel-on drive hometrainer, hometrainer test, hometrainer bedst i test, 2022 Hometrainer til Zwift, Bedste hometrainer til BKOOL - test af de bedste hometrainere til e-cykling, Zwift, Bkool, cykling indendørs, cykling derhjemme, rulletræner, cykeltræner test, bedste cykeltræner, indendørs cykling, 2023

Gå til forhandler

Specifikationer Wahoo Kickr Snap hometrainer

  • Max Wattmodstand: Op til 1500 Watt
  • Tilslutning: ANT+, Bluetooth
  • Zwift og BKOOL kompatibel: Ja
  • Simulering af stigning: op til 12 % stigning
  • Watt nøjagtighed: +/- 5%
  • Vægt: 17,3 kg.

Fordele / Reasons to buy:

  • Måler: hastighed, distance, kraft og kadence
  • Relativt billig hometrainer

Ulemper / Reasons to avoid

  • Wheel-on hometraineren er ikke støjsvag
  • Lav watt nøjagtighed sammenlignet med direct drive hometrainere
  • Vi anbefaler en direct drive hometrainer

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af en hometrainer?

Hometrainer pris
Hvor meget du skal bruge, vil diktere hvilken slags smart hometrainer du vælger. Det er dog også muligt at sammensætte et godt indendørs cykeltræner setup på et budget.

Smart hometrainere i den nederste ende af prisskalaen har en tendens til at gå på kompromis med ting som wattmodstanden og max watt og har ofte højere støjniveauer og vibrationer når du kører sammenlignet med de dyrere mordeller. Høj max watt eller ekstremt stejle stigningsprocenter er rart at have, men er langt fra afgørende, så lad dig ikke påvirke af de specifikationer alene. Har du virkelig brug for en hometrainer, der kan klare en 2.000 watt sprint? Eller behov for at kunne køre op af en 25 % stigning? Det er alligevel de færreste som kører på hometrainer som gør det. Langt størstedelen af cykelmotionister kan fint klare sig med omkring 1.500 watt.

MereSport.dk erfarer er, at det største spring i ydeevne kommer omkring 4000 kr. prisen, hvor direct drive hometrainer-modeller begynder at dukke op. Kørefornemmelsen, støjniveauet, max watt og wattnøjagtighed tager generelt et større skridt op omkring dette prisniveau, og herefter er det alt sammen marginal-gains, altså mindre optimeringer som man betaler ekstra for.

Hometrainerens svinghjulHometrainerens svinghjul, hvordan virker en smart hometrainer, teknologien bag en direct drive hometrainer

Svinghjulet i en hometrainer hjælper med at skabe en tilsvarende fornemmelse af at køre på vejene ved hjælp af den kinetiske energi, de er i stand til at gemme. Når du stopper med at træde i pedalerne, føles det lignende som hvis lader din cykel rulle på en rigtig vej.

Det anses, at des tungere svinghjulet er, desto bedre burde kørefornemmelsen være. Konstruktion, materialer og design spiller dog en rolle, og nogle brands bruger i dag virtuelle svinghjul med magneter i deres bedste hometrainer topmodeller.

Selvom de er dyrere, har virtuelle svinghjul den fordel, at de er i stand til at ændre niveauet af belastning afhængigt af det virtuelle terræn – så når du kører stigninger vil det føles anderledes og hårdere end at køre på fladt, ligesom i den virkelige verden.

Vægt og opbevaringsmulighed
Hometrainers kommer i forskellige former, vægt og størrelser. Wheel-on hometrainere er oftest den letteste og den type hometrainer som er lettest at pakke væk og opbevare. Men som belyst i artiklen, så anbefaler vi her på MereSport.dk i højere grad direct drive smart hometrainere hvis du ønsker at køre Zwift eller har intention om at bruge din hometrainer meget.

Direct drive smart hometrianers er fylder generelt noget mere i omfang en wheel-on. Selvom størrelse og form varierer og nogle modeller, kan foldes sammen til en mere slankere form, så er vægten generelt tungere på direct drive hometrainere.

Det er vores erfaring, at det kan være en god idé at finde et sted i huset eller lejligheden, hvor du kan have din hometrainer stående permanent fremme, da de fleste nok vil finde det for stort et besvær at skulle pille alt udstyret ned og sætte det frem igen, for hver gang man vil køre en tur.

Wattmåler og stigningsprocenterWattmåler og stigningsprocent, stigningssimulator, hometrainer med indbygget wattmåler, bedst smart trainer, Wahoo kickr climb, hometrainer til zwiftHometrainere har et max watt-tal, hvilket svarer til den mængde af modstand, som de er i stand til at generere. Max watt på en hometrainer spænder fra 1.500 watt til over 3.500 watt.

1.500 watt er dog rigeligt for det fleste, og 2.000 watt-modeller burde være nok til praktisk talt alle, medmindre du er en professionelle sprinter.

Hometrainers har også et max på stigningsprocent. Max stigning relaterer sig til den maksimale stigning, angivet i procent, en hometrainer kan simulere. Hvis du vælger en hometrainer med en lav max. stigningsprocent, så vil det ikke hindre din træning, det betyder simpelthen, at denne hometrainer ikke vil være i stand til at simulere den virtuelle verden perfekt, når stigningsprocenterne går ud over max. stigningsprocenten som hometraineren er i stand til.

Zwift, indstiller automatisk sværhedsgraden til 50 procent, hvilket vil sige at en 20 procent ‘real life’-gradient vil føles som 10 procent på en smart hometrainer i Zwift.

Det betyder, at medmindre at du planlægger at ændre sværhedsgraden i Zwift, så kan det betyde, at du ikke har brug for så høje specifikationer på stigningsprocenter som du tror.

Støjniveau og vibrationerHometrainer Støjniveau, hometrainer vibrationer, hometrainer til lejlighed, støjsvag hometrainer, hometrainer til lydt hjem, larmende hometrainer, wheel-on eller direct drive hometrainer, wheel-on vs. direct drive hometrainer, mindsk larmen fra hometrainer

Indendørs cykeltrænere plejede at være utroligt støjende, men de seneste år har skabt en udvikling med væsentlige forbedringer. Wheel-on hometrainere er typisk stadigvæk mere støjende og skaber flere vibrationer end direct drive hometrainere, men der findes nu også wheel-on modeller som larmer noget mindre end ældre modeller.

Direct drive smart hometrainere er de mest støjsvage, hvor nogle modeller er så støjsvage, at lyden fra friktionen mellem din kæde og kassette er hovedkilden til støj.

For begge typer hometrainere vil støjniveauet dog en tendens til at stige, efterhånden som din effekt og hastigheden på hometrainerens svinghjul stiger.

Hvis du vil være i stand til at lave intervaltræninger i dit hus eller lejlighed udenfor normal arbejdstid, eks. tidligt om morgenen, før din partner/familie/roomies/naboer vågner, eller sent på aftenen, så vil en stille hometrainer være et essentielt for ikke at forstyrre andre.

Hvis du har dit cykeltræner setup op et mere afsides sted, måske i en garage eller et skur, og derfor ikke har nogen du kan forstyrre, er støjen fra din hometrainer et mindre problem.

Det er umuligt at finde en hometrainer, der er 100 % lydløs, men der findes et hav af lydsvage direct drive smart hometrainere – Også til en relativt billig pris. Hvis du er på udkig efter en støjsvag direct drive hometrainer, så findes der en tommelfingerregel som hedder, at støjniveauet gerne skal være lavere end 65 dB ved en fart på 30 km/t., ellers vil du eller dine omgivelser nok føle sig forstyrret af støjen fra din hometrainer.

Hometrainer mærker
Der findes flere gode, anbefalelsesværdige brands indenfor hometrainere.

Nævnt i denne guide er Wahoo og Tacx iblandt de mest anerkendte og anmelderroste hometrainer mærker. Særligt Wahoo er ofte foretrukket af brugerne når der skal købes hometrainer til Zwift. Der findes dog også andre brands som producerer kvalitetshometrainere som kan konkurrere med de andre nævneværdige hometrainer mærker. 

I denne test har vi udover Tacx og Wahoo også inkluderet hometrainere / cykeltrænere fra Elite og Saris som værende gode alternativer til de velkendte dyrere brands og Thinkrider som producerer billigere hometrainere. Og så har vi inkluderet Zwift Hub, som er Zwift’s egen hometrainer mærke.

Forskellige cykler til hometrainer

I dag findes der en hometrainere som virker til enhver cykeltype: hometrainer til racercykelbe, hometrainer til mountainbike (MTB), cross- eller gravel cykel og du kan sågar sætte en alm. herre- eller damecykel til en hometrainer.

Hometrainer til racercykel
Hometrainere er hovedsageligt produceret og købt med henblik på at tilkoble en racercykel – Det er i hvert fald det mest populære valg at montere på sin hometrainer. Er du cykelrytter eller motionist og ejer en racercykel, og vil du gerne holde cykelformen ved lige henover vinteren, så har du mulighed for at træne indendørs ved at investere i en hometrainer. Så er du ikke længere tvunget til at cykle i frost, kulde og på glatte veje, og du kan samtidigt selv vælge hvornår du cykler og ikke længere være afhængig af dagslys pga. det bliver tidligt mørkt om vinteren. 

Samtlige hometrainere i denne guide er alle kompatible med racercykler og du kan montere din racercykel ved at spænde den fast med quick-release som du kender det fra når du monterer på- og afmonterer hjulene på din cykel.

Hometrainer til MTB / Mountainbike
Der findes på markedet også hometrainere til mountainbikes. Det burde ikke være noget problem at finde en hometrainer, der kan bruges sammen med din mountainbike. Det er rent faktisk størstedelen af hometrainers som også kan connectes med en MTB.

Dog er det nok en god idé at vide sig sikker inden at man investerer i dyr hometrainer, så hvis du vil vide dig sikker på, at den hometrainer du kigger på rent faktisk også kan tilkoble en MTB, så råder vi dig til at kontakte forhandleren som vil kunne hjælpe dig med at svare dig eller alternativt finde dig den rette hometrainer til dit behov.

Hometrainer til almindelig cykel
Ja, du læste rigtigt. Man kan faktisk køre på hometrainer på en almindelig cykel, og med andre ord vil du også kunne køre Zwift eller BKOOL på en almindelig cykel igennem en hometrainer. Du behøver ikke at råde over en racercykel eller en mountainbike for at kunne køre på hometrainer.

Hometrainer tilbehør – Vi anbefaler

Når du har alle de nødvendige ting for at kunne køre på hometrainer, så er der stadig mulighed for at opgradere dit cykeltræner setup med hometrainer-tilbehør, der kan gøre dine indendørs cykeltræning endnu bedre og behagelige.

Træningsmåtte til hometrainer

Noget af det bedste tilbehør til hometraineren, som du kan investere i, er en træningsmåtte. Med en hometrainer-træningsmåtte kan du dæmpe støj og vibrationer fra en hometrainer, samtidig med at du beskytter gulvet mod sved- og fugtskader.

Der findes flere træningsmåtter specifikt designet og eget til brug med en hometrainer fra de velkendte brands Tacx, Wahoo og BKOOL. Der findes også cykeltræner-setups, hvor at brugere har brugt en god arbejdsmåtte fra byggemarkeder, hvilket kan være en billig løsning. Redaktionen på MereSport.dk anbefaler dog kun at man går med en billig arbejdsmåtte som træningsmåtte til sin hometrainer, hvis man benytter hometraineren i en garage eller lignenden. Derimod anbefaler MereSport.dk at man betaler lidt ekstra for at få en bedre og tykkere træningsmåtte som er lavet specifikt til at køre på hometrainer og som er udviklet til at mindske støj fra hometrainere. Helst en træningsmåtte med en gummi-underside, så den bliver på plads når du kører på din hometrainer.

MereSport.dk's essentielle tilbehør - Bedste træningsmåtte til hometrainer

Wahoo KICKR træningsmåtte til hometrainer

  • Beskytter dit gulv mod sved og fugtskader
  • Stødabsorberende - Kan mindske larm

Wahoo Kickr træningsmåtte, Træningsmåtte til hometrainer, træningsmåtte til zwift, bkool hometrainer, bedste hometrainer til zwift og bkool

Gå til forhandler

Blæser til hometrainer

Normalvis når man cykler udendøre på landevejen eller på mtb-sporet i skoven, så bliver man afkølet af vinden og jo hårdere du kører ude, jo mere vindmodstand og dermed afkøling af kroppen vil du opleve imens du cykler. Når så du cykler indendøre på en hometrainer cykel, så kører man rundt uden at man selv bevæger sig fremad og derfor er der ingen vind til at køle sig ned med. Det bliver derfor hurtigt ubehageligt at træne på hometrainer, hvis ikke man har noget til at køle sig ned imens man kører eks. Zwift eller BKOOL. Når man kører eks. Zwift på hometrainer eller bare generelt cykler på hometrainer indendørs, så bliver man hurtigt varm og sveder mere end man vil gøre udenfor. Jo varmere du har det, des mindre kan du performe.

Du kommer meget lettere igennem træningen, hvis du bliver afkølet undervejs imens du kører på hometrainer – Og derfor kan du med fordel træne i et meget koldt rum eller alternativt og endnu bedre investere i at sætte en eller flere blæsere op foran din hometrainer.

Nedenfor har vi inkluderet vores anbefalede blæser til hometrainer, nemlig Wahoo KICKR Headwind som er lavet specifikt til at køre på hometrainer i cykelplatforme som Zwift og BKOOL. Ventilatoren Wahoo KICKR Headwind vil automatisk simulere og tilpasse vinden eller hvor meget luft den skyder ud, ud fra hvor hurtigt du cykler i eks. Zwift-platformen. Derfor hjælper den dig med at få den rette mængde luft blæst ud til at realistisk kunne nedkøle dig imens du sidder på din hometrainer cykel.

MereSport.dk's Must Have tilbehør - Bedste ventilator til hometrainer

Wahoo KICKR Headwind - Blæser til hometrainer

  • Simulerer og tilpasser vindmodstand fra Zwift / BKOOL
  • Kompatibel med smart hometrainere

Gå til forhandler

Bedste premium forhjulholder til hometrainer - Simulerer stigningsprocenter

Wahoo KICKR Climb - Stigningssimulator

  • Mere realisme - simulerer stigningerne fra Zwift / BKOOL
  • Kompatibel med smart hometrainere

Gå til forhandler

Svedcover til cykel

Når du kører på en hometrainer vil du naturligvis ligesom på en spinningscykel, hurtigt svede mere end du gør ude på landevejen. Når du sveder på en hometrainer, så vil dit sved ofte lande på cyklen, hvilket kan skabe fugtskader på cyklen hvis sveden trænger ind i rammen og komponenterne på din cykel.

Derfor, for at beskytte cyklen, så anbefales det at man dækker cyklens stel med håndklæder eller med et svedcover. Ved at investere i et svedcover til din hometrainer og cyklen så undgår du at der kommer sved og fugt på cyklens stel eller gulvet (hvis ikke du har en træningsmåtte – hvilket vi anbefaler at man får).

Lige såvel, så giver det god mening at have det bedste indendørs cykeltøj som er ekstra åndbart. Cykler du længere ture, så bør du blande energipulver i dine drikkedunk, i form af elektrolytpulver, for at sikre en salt- og væskebalance. Vi anbefaler dig at læse vores artikel: elektrolytter bedst i test, hvor du finder vores foretrukne energipulver med elektrolytter og de bedste elektrolyt tabletter. 

Motionscykler og spinningcykler er to alternativer til at købe en hometrainer. En motionscykel konditionstræning og et billigere alternativ til en hometrainer, hvor at det også kræver at du har en god cykel at tilkoble. Spinningcykler er designet til intens og struktureret træning, der efterligner oplevelsen af en spinningstime. En af ulemperne ved en spinningcykel vil være at du typisk har den stationært placeret i dit hjem. 

Cykler du udendørs og ønsker det bedste cykeludstyr, så anbefaler vi at læse vores testartikler; Cykelcomputer testbedste cykeljakkecykelsko testbedste cykellygtercykelhjelm test, hvor at vi har samlet de bedste produkter ét sted.

Vi har artikler om de bedste cykler: mountainbikeselcyklerracercykler og gravel cykler. Alle disse cykler findes også som elcykler, og vi giver dig vores bud på de bedste cykler i hver kategori.

Og træner du meget eller træner intensivt, så bør du fokusere på din restitution, hvor at det måske kunne give mening at investere i et par recovery boots eller en af de bedste massagepistoler.

Hvilken cykel skal jeg bruge for at kunne køre på hometrainer?

Typisk vil man koble racercykler og gravel cykler til sin hometrainer, men du kan også koble din mountainbike til en hometrainer.

Faktisk kan du benytte helt normale cykler til din hometrainer. Du kan koble en citybike eller endda en elcykel til en hometrainer, hvis bare du har det rette udstyr til at koble dem til. Dog så er en hometrainer bedst egnet til en racercykel, gravel cykel eller mountainbike.

Wheel on hometrainer – Montér bagakslen i et hometrainer ”stativ”, så cyklens baghjul kører på en rulle. Med en wheel-on hometrainere bør du undersøge for modellen om der anbefales et specielt hometrainer dæk.
 
Direct drive hometrainer – Spænd cyklen op i en direct drive hometrainer ved at afmontere baghjulet og montere cyklen direkte på hometrainerens kassette.

Zwift eller BKOOL – Hvad er den bedste cykelsimulator?

Valget af simulator er i høj grad en smagssag. BKOOL og Zwift er to af de mest benyttede softwareplatforme til cykeltræning online og er er begge et godt valg på hver deres måde. Cykelsimulatorerne kan installeres og køres på din PC/Mac, iPad, tablet, Smart TV eller iPhone. Simulatorprogrammerne har i bund og grund samme funktion – Nemlig at de omdanner de watt, du træder i hometraineren, til en fart som er realistisk inde i selve programmet. Vil den give hometraineren besked om at øge belastningen, så det svarer til den reelle stigningsprocent.

zwift cykelsimulator, zwift cykelløb, ecykling, zwift eller bkool, zwift vs. bkool, bedste cykelsimulator, hometrainer til zwift, bedste cykeltræner, zwift
Billede: Zwift cykelsimulator, animeret cykelsimulation

Zwift er en virtuel cykelsimulator, der giver brugerne mulighed for at køre cykelløb og løbe  forskellige ruter og stier eller online cykelløb i en virtuel verden med andre brugere rundt omkring i verden. Zwift kan køres på en computer, telefon tablet eller via. TV’et igennem app’en på Apple TV. 

Zwift har opbygget et online cykeluniverser ud fra en animeret grafisk 3D verden, hvor at man har sin avatar som ses i 3. person. må nok siges at være den mest kendte platform for online cykling.

For at kunne køre Zwift er det nødvendigt med en hometrainer, og ideelt set en smart direct drive hometrainer for at overføre brugerens watt / kraft i pedalerne til sin avatar i Zwift. Zwift giver brugerne mulighed for at deltage i strukturerede træninger- og træningsplaner, samt konkurrere i online virtuelle cykelløb med andre brugere fra resten af verden. Zwift er utroligt populært og genialt til at holde træningen ved lige på en sjov måde til de dage med manglende dagslys henover vinteren eller de dage med dårligt vejr.

Zwift har et anerkendt pointsystem, hvor at man optjener point, som kan bruges på at købe nyt online udstyr; cykler, hjulsæt, tøj, sko, cykelsolbriller mm. Derudover er der et level-system for antal kilometer tilbagelagt. Stiger man i level kan man unlocke flere fordele og adgange til ruter, tøj og lignende.

Zwift er kompatibel med Strava, så man uden problemer kan uploade sine online-ture fra Zwift-universet tracket samme sted som de øvrige cykelture. 

Zwift er især kendt for at have skabt et godt konkurrencemiljø i e-cykling, hvor at man kan køre professionelle licensløb og bevæge sig op på ranglisterne og i rækkerne som vi kender det fra landevejscykling. Der er sågar Zwift-ryttere som er blevet tilbudt kontrakter på cykelsportens World-Tour hold igennem Zwift-academy og er blevet professionelle cykelryttere på baggrund af de reultater de har opnået på Zwift. 

Hvad koster Zwift?

Hometrainer til Zwift, Hvad koster Zwift? Hvad er zwift? indendørs cykeltræner, zwift setup
Prisen på et Zwift abonnement til dit hometrainer-setup er €14.99 månedligt, altså 110 kr. pr. måned for at kunne benytte deres cykel-platform. 
Zwift tilbyder en 7 dages gratis prøveperiode – Hvilket du kan se her

 

BKOOL’s simulationsplatform er bygget på et koncept med virkelige ruter, der køres fra A til B i enten video eller 3D.

Bkool cykelsimulator, zwift eller bkool, zwift vs. bkool, bedste cykelsimulator, hometrainer til zwift, bedste cykeltræner, zwift, bkool
Billede: BKOOL cykelsimulator, 3D cykelsimulation
 

Hvad koster BKOOL?

Hometrainer til Zwift, Hometrainer til Bkool,Hvad koster Bkool? Hvad er zwift? indendørs cykeltræner, zwift setup, bkool setup, bkool hometrainer
Prisen på et BKOOL abonnement til dit hometrainer-setup er €9,99 månedligt, altså lige knap 75 kr. pr. måned for at kunne benytte deres cykel-platform. 
BKOOL tilbyder en 30 dages gratis prøveperiode.
 

Rouvy – Den mest realistiske virtuelle cykeltræning

Rouvy er en fremragende platform for virtuel cykeltræning, der bringer den virkelige verden ind i dit hjem. Med et imponerende udvalg af virtuelle træningsmiljøer, kan du vælge den rute, der passer bedst til dine præferencer og træningsmål. Rouvy tilbyder også realistisk feedback ved at simulere virkelige cykeloplevelser baseret på din hastighed, kadence og effektivitet.

Rouvy, hometrainer guide, bedste cykelsimulation, bedst i test, testvinder, bedst til prisen, hometrainer test, bedste hometrainer

En af Rouvys store fordele er dens kompatibilitet med en bred vifte af hometrainer-enheder og sensorer, hvilket gør det nemt at integrere din eksisterende udstyr. Du kan også deltage i træningsløb og udfordringer med andre brugere online for at tilføje et socialt aspekt til din træning. Rouvy giver dig også mulighed for at analysere din træning og oprette en historik over dine præstationer over tid.

Rouvy virker til følgende software: Windows, Mac, iOS, Android, iPad, Apple TV

Hvorfor vælge Rouvy? 

Fordi det giver en enestående kombination af realisme, træningseffektivitet og variation. Uanset om du er en seriøs cyklist, der træner til et stort løb, eller bare ønsker at have det sjovt på hometraineren, giver Rouvy dig mulighed for at opleve en ny dimension af hometræning.Rouvy er oplagt til dig der ønsker realisme og ikke synes om det animerede univers som Zwift, men i stedet ønsker at simulere rigtige stigninger derhjemme på din hometrainer.

Hvad koster Rouvy?

  • Single ($14,99/måned) for individuelle ryttere (1 bruger)-
  • Duo ($19,99/måned) for 2 brugere.
  • Group ($32,99/måned) for op til 5 brugere.

Du kan prøve Rouvy gratis i 14 dage, og 

Test og ekspertkilder

Der ligger et stort arbejde bag artiklen. MereSport.dk har til formål at give dig en objektiv vurdering af produktkategorien og produkterne. Selvom vi er ekspert på området, så er det altid godt at være åben overfor andre ekspertkilder og mediers vurdering af produkterne – Med et kig på relevante danske og internationale test og ekspertkilder om emnet. Derfor henviser vi til følgende kilder som er anvendt i udarbejdelsen af artiklen.

Bedste hometrainere - anmeldt og bedømt af cykeleksperter
Hometrainer guide - her er de bedste til indendørscykling
Bedste smart hometrainere 2024 - Topbedømt af eksperter
Top indendørs hometrainere til Zwift

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hometrainer skal jeg vælge?

MereSport.dk anbefaler at du vælger Wahoo Kickr 6.0 eller Tacx NEO 2T hvis du er ude efter de absolut bedste cykel hometrainere på markedet. Leder du derimod efter et godt valg til prisen, så kan vi anbefale billigere modeller som Elite Suito eller Saris H3. Dette er de bedste cykel hometrainere til BKOOL og Zwift med direct drive.

Hvad koster en hometrainer?

De bedste hometrainere koster 4000 – 8000 kr. Disse hometrainere kommer med Direct drive teknologien som sikrer dig den bedste kørefornemmelse, støjniveauet, max watt og wattnøjagtighed, hvilket især er vigtigt hvis du kører Zwift eller BKOOL. De billige hometrainere koster 500 – 1.500 kr., kommer med wheel-on teknologi, som er bedst egnet til dem der ikke regner med at bruge hometraineren særligt ofte, da de billige hometrainere halter længere efter de bedste hometrainere på markedet.

Hvorfor træne cykling indendørs i stedet for at køre udenfor?
Det er et fair spørgsmål, og svaret vil være et meget personligt svar og vidt forskelligt fra person til person. De fleste af os vil dog nok indrømme, at vi nyder godt af at cykle udendørs men ikke nyder at blive våde, kolde, beskidte eller er trætte af punkteringer på cyklen. Desuden, hvis du bor omkring trafikkerede, farlige veje kan træning indendørs bringe mere sikkerhed. Træner du hårde og udmattende intervaller eller træner du ofte i enkeltstartsposition ude på de åbne veje iblandt bilister, så skal du være forsigtig med trafikken.
 
Cykeltræning indendørs kan skåne dig fra alt dette, og indendørs cykling på en smart hometrainer kan være ekstremt tidseffektivt i en travl hverdag, eks. hvis du følger en Zwift træningsplan eller noget lignende på en anden platform. Med en hometrainer til Zwift styrer du selv hvor længe og intenst du vil træne – Du kan bare stå af cyklen når du føler for det, og sammenlignet med udendørs landevejscykling så er du allerede hjemme når du kører på hometrainer.
 
Virtuel cykling eller e-cykling er blevet så populært, at der bliver organiseret online gruppeture og online Zwift-cykelløb, så du kan passe din trang til konkurrence eller opnå unik løbstræning til enhver tid for at gøre det sjovere, hvilket klart også kan motivere dig i din træning.
Hvad koster et Zwift abonnement?

Et Zwift abonnement koster ca. 100 kr. om måneden (14,99 euro er den officielle pris). Er du ny til Zwift, så vil du kunne gøre brug af en gratis prøveperiode i 7 dage.