Bedste padel sko – Top 5 padel sko til herre og dame

Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, Hvordan skal Padelsko sidde, padel sko mærker, All-round Padel Sko, bedst i test, bedst til prisen, padel sko herre, padel sko dame, nike padelsko, adidas padelsko, padel tennis sko, tilbud, babolat padel sko, sko til padel tennis, asics, Head, Wilson, Bullpadel, Joma, K-Swiss, Lacoste, billige padel sko, padelshoppen, ketcherspecialisten

Leder du efter padel sko, så er du havnet det rette sted. I denne artikel guide vi dig til at vælge de bedste padel sko til dig, samt giver vores bud på de bedste padel sko. 

De bedste padel sko giver dig et godt fast greb på banen, hvilket er altafgørende når du spiller padel tennis. Fart er en vigtig del af padel, og udstyret spiller en vigtig rolle. 

Ligesom at dit padel bat har en direkte indvirkning på spillet, så er et par gode dedikerede padel sko en nødvendighed for at forbedre dit padel-niveau. 

Dine padel sko er noget du ikke må gå på kompromis med. Hvilke padel sko du vælger har indvirkning på om du når frem til nettet i tide for en flugtning, om du når bolden nede i hjørnet eller din sikkerhed, hvor du med dårlige padel sko risikerer at skride eller vride om og skade dig.

I padel tennis er fart en del af sporten der gør spillet sjov, intenst og fysisk krævende. Dette stiller krav til at du er hurtig på dine fødder og hermed dine padel sko.

MereSport's Value Pick

Adidas GameCourt 2, Adidas padel sko, hvide padel sko, Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, Hvordan skal Padelsko sidde, All-round Padel Sko, bedst i test, bedst til prisen, padel sko herre, padel sko dame, billige padel sko
Adidas Gamecourt 2

MereSport's Anbefaling

Babolat Jet Premura

MereSport's Premium Valg

Head Motion Pro Padel

De fleste som har spillet padel har tænkt tanken: Er Padelsko virkeligt nødvendigt? 

Det korte svar er ja, det er utroligt vigtigt at dine sko egner sig til det underlag som du spiller på, og giver dig de bedst mulige forudsætninger for at spille det bedste padel.

Padel bør spilles i padel sko. I padel tennis sendes du rundt på banen med mange dynamiske bevægelser. Korte eksplosive spurter, retningsskift og hop er meget krævende bevægelser for kroppen. 

For at give dig den bedst mulige støtte, så du kan præstere optimalt og undgå skader, er det afgørende at vælge de rigtige padel sko.  

Padel er en populær sport, der kombinerer elementer fra tennis og squash. Det spilles på en mindre bane med glasvægge og er ekstremt dynamisk og intens. Padel sko er specielt designet til at give dig de bedst mulige forudsætninger med et godt fodfæste, stabilitet og komfort.

Er du i tvivl om, hvilke sko du skal spille padel i? Lad os se på, hvordan du vælger de bedste padelsko for dig, og hvorfor det er vigtigt at vælge gode padel sko.

For at finde de bedste padel sko til dit behov, så anbefaler vi dig som det første at spørge dig selv følgende 2 spørgsmål: 

 1. Hvor ofte spiller du padel?
 2. Og hvilket niveau er du på?

Disse 2 spørgsmål er afgørende for, hvilken padel sko som vil være bedst for dig, og vil kunne hjælpe dig til at klargøre hvilken padel sko du bør gå efter.

Spiller du ofte og på et relativt højt niveau, kan det være en god idé at gå efter nogle af de padel tennis sko med den nyeste teknologi og komfort. På den måde er du bedst muligt beskyttet mod vrid og skader.

Du bør vælge din padel sko ud fra:

Stivheden af skoene: De bedste padel sko meget stive, fordi der i padel er mange retningsskift og hurtige bevægelser. Med en stiv padel sko, vil din ankel og fod være stabil og bevæge sig mindst muligt. Det skaber komfort og er med til at sikre, at du ikke vrider om og mindsker derfor risikoen for skader.

Sålens underlag: Ved at vælge et par padel sko frem for almindelige indendørssko, løbesko eller andet fodtøj som ikke er egnet til padel, så er du sikker på, at sålen giver dig den nødvendige stabilitet. Underlaget på padelbaner er anderledes fra mange andre sportsgrene, og det stiller derfor nogle andre krav til dine sko. 

Derfor anbefaler vi at bruge en padel sko eller tennissko, som er designet specifikt til den type underlag som du spiller på, på din lokale padelbane.

Ønsker du at se en video om hvorfor at du bør investere i et par gode padel sko, så har vi her inkluderet en videoguide fra Ketcherspecialisten, hvor at eksperten Bjørn gør dig klogere på de bedste padel sko, og hvorfor at du bør investere i et par gode padel sko.

Udvalget af padel sko består i dag af både tennis- og padelsko. Sko udviklet specifikt til padel er begyndt at dukke op siden 2020. Men det betyder ikke, at tennissko ikke er kan være en god padel sko for dig.

Tennissko er typisk en anelse stivere og derfor en anelse mere stabil mod vrid, mens padelsko ofte er mere fleksibel og derfor bedre egnet til hurtige retningsskift.

Generelt er det nødvendigt, at din sko både har støtte og stødabsorbering, når du spiller padel.

Når man taler om stødabsorbering i padelsko, er det ofte en balancegang mellem hvor let en sko, kontra hvor meget stødabsorbering man ønsker. De fleste sko, der er lavet specifikt til padel, er vægten prioriteret højst på bekostning af en anelse stødabsorbering.

Hvad man skal være opmærksom på ved køb af de bedste padel sko:

 • Pasform: Når du køber padel sko, er det vigtigt at de har den rette pasform, for at undgå vrid og skader. Skoene bør sidde godt uden at være for store eller for små.
 • Greb og stabilitet (sål): Fokuser på padel skoens sål for det mest optimale greb i banen. Sørg for, at vælge en padel sko som har en god slidstærk sål med et mønster der passer til padelbanens underlag, og med et godt greb, hvilket vil forbedre din stabilitet, så du kan foretage hurtige retningsskift uden at glide. 
 • Stivhed: Stivheden af dine padelsko er en afgørende faktor for din sikkerhed, giver dig den rette støtte og mindsker risikoen for skader. Vælg padelsko med passende stivhed, der giver støtte til hurtige retningsskift. En balance mellem stivhed og fleksibilitet er afgørende for at undgå skader.
 • Stødabsorbering: Find sko med afbalanceret stødabsorbering, der ikke er for overdreven. Padel involverer hurtige sprint, spring og retningsskift. En stiv hælkappe og gummisål giver dig en stabilitet og komfort som reducerer risikoen for belastningsskader.
 • Vægt: Overvej skoenes vægt, da letvægtsmodeller kan give mere smidighed og hurtigere bevægelser på banen. Dog skal vægten af skoene også være afbalanceret for at undgå at påvirke din stabilitet negativt.
 • Åndbarhed: Vælg sko med god åndbarhed for at forhindre overophedning og holde fødderne komfortable under længere spilsessioner. Ventilerende materialer og åndbare paneler kan være afgørende.
 • Passer til dit niveau: Vurder dit padel niveau, og vælg en sko, der matcher. Er du en erfaren padel spiller med højt niveau, så kan du med fordel investere i topmodeller som kan forbedre dit spil, mens hvis du spiller mindre padel tennis, så kan du kigge efter en billigere padel sko på tilbud.

Vi har har her lavet en ekspert udvælgelse af de bedste padel sko på markedet, og samlet de bedste padel sko til dame, herre og børn i en samlet oversigt. Så kan du hurtigt kan få fart på banen uden at risikere vabler eller skader.

MereSport.dk's Anbefaling - Bedste padel sko fra Babolat

Babolat Cud Jet Premura - Padel sko

 • Matryx teknologi - gør skoen endnu lettere
 • 360° Flex øger fleksibiliteten endnu mereBabolat Cud Jet Premura, Babolat padel sko, Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, Hvordan skal Padelsko sidde, All-round Padel Sko, bedst i test, bedst til prisen, padel sko herre, padel sko dame, billige padel sko
Gå til forhandler

MereSport.dk's Value Pick - Bedste padel sko til prisen fra Adidas

Adidas Gamecourt 2 Padel sko - Hvid

Adidas GameCourt 2, Adidas padel sko, hvide padel sko, Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, Hvordan skal Padelsko sidde, All-round Padel Sko, bedst i test, bedst til prisen, padel sko herre, padel sko dame, billige padel sko

Gå til forhandler

MereSport.dk's Premium Valg - Padel sko i topklassen fra Head

Head Motion Pro Padel Sko

Head motion pro padel, Head padel sko, hvide padel sko, gule padel sko, grønne padel sko, Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, Hvordan skal Padelsko sidde, All-round Padel Sko, bedst i test, bedst til prisen, padel sko herre, padel sko dame, billige padel sko

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler - En af de bedste padel sko fra Wilson

Wilson Bela Pro Poppy - Rød padel sko

Wilson Bela Pro Poppy, Wilson Bela padel sko, Wilson padel sko, rød padel sko, Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, All-round Padel Sko, bedst i test, bedst til prisen, padel sko herre, padel sko dame, billige padel sko

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler - Bedste billige padel sko fra Asics

Asics Solution Swift FF Padel - Hvid

Asics Solution Swift FF Padel, Asics padel sko, hvide padel sko, padel sko hvid, Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, All-round Padel Sko, bedst i test, bedst til prisen, padel sko herre, padel sko dame, billige padel sko

Gå til forhandler

Fordele ved padel sko sammenlignet med indendørs sko og sneakers:

Kort sagt, så er padel sko medvirkende til at forbedre dit spil, give dig bedre støtte og kontrol med kampen, samtidigt med at de er medvirkende til at du undgår skader – Modsat, hvis du spillede i et par almindelige sneakers, indendørssko eller løbesko.

Hvis man bruger traditionelle løbesko på en padelbane så udsætter man ens ankler for langt større risiko for vrid, og det kan gå grueligt galt. Derfor er det vigtigt at finde en padel tennis sko der passer perfekt til padel, så du undgår alvorlige skader der ikke bare går udover din evne til at spille, men også din evne til at fungere i dagligdagen. 

Her er en række fordele ved at vælge et par padel sko:

 • De er skræddersyet til padel med de nyeste teknologier.
 • Højere Greb: Padel sko har en specifik sål, der giver bedre greb på padelbanen og glasvæggene sammenlignet med almindelige indendørs sko eller sneakers.
 • Bedre Stabilitet: Padel sko er designet til at modstå de laterale bevægelser og retningsskift, der er hyppige i padel, hvilket giver bedre stabilitet end typiske sneakers.
 • Beskyttelse: De bedste padel sko tilbyder ekstra støddæmpning og beskyttelse af fødderne, hvilket er essentielt i en intens sport som padel.
 • Hurtigere spil og mere sikre bevægelser  
 • Færre skader: Padel sko minimerer skader
 • Du ser mere professionel ud.

Derfor kan det kun anbefales at finde en herre eller dame padelsko der sikrer dig en god stabilitet på banen, og det bedste råd til det er, at finde en sko der er stiv, så du opnår den bedste stabilitet på banen, og dermed forbedre dine chancer for at undgå alvorlige vrid i foden.

Padel sko – Hvilken type sål?

Sålen på dine padel sko er utroligt vigtig. Den rigtige sål har en afgørende betydning for din mobilitet, mulighed for hurtige retningsskift og tilpasningsevne på diverse padel baners underlag.

En padelbane er typisk lavet med en kunstgræsoverflade der let er dækket med sand. Det kan dog også forekomme med overflader som ler og fast beton, men disse er efterhånden sjældent set i Danmark. 

Den vigtigste funktion for padel sko er først og fremmest at de giver dig et godt greb på banen, så du står godt fast på banen og et godt afsæt som muliggør hurtige retningsskift. Og så er det vigtigt at du ikke glider rundt på banen, og at skoen giver dig en god komfort og stabilitet for at mindske risikoen for skader.

Padel sko sål mønster, Padel sko sål, padel sko mønster, underlag, padel sko med godt greb, Bedste padel sko, padel sko test, Hvilke sko spiller man padel i, hvilke padel sko skal jeg vælge, Hvordan skal Padelsko sidde

Man finder typisk en af følgende 3 mønstre under sålen på padel sko:

Omni Court sål

Omni Court sålen er kendt for sine prik-markeringer. De dybe prikker sikrer et godt fodfæste på kunstgræsbaner med mindre sand. 

Padel sko med Omni sålen er et populært valg blandt nybegyndere, da man som ny ofte bevæger sig rundt på banen for at justere sin position.

Samtidigt giver denne såltype godt greb ved retningsskift, mens at det kan være en udfordring at glide godt, når du vil satse og nå en bold ved nettet eller i hjørnet.

Sildeben sål

Padel sko med sildeben mønster under sålen, er kendetegnet ved parallelle linjer, der danner et zigzag mønster. Den populær sål med zigzag mønster er ideel til kunstgræs med sand. 

Padel sko med sildeben mønster er særligt populær indenfor tennissporten og anbefales både til almindelige og erfarne padel spillere, da den kombinerer funktionalitet og et bredt udvalg af modeller og priser

Denne type sål er lavet af slidstærke materialer og er velegnet til kunstgræsbaner med normalt til meget sand. Den opfylder alle kravene til en god padel sko, herunder fremragende greb, komfort og holdbarhed. 

Mixed/Hybrid sål

En hybrid (eller mixed) mønstret sål forener det bedste fra de andre såltyper. Dette gør sålen alsidig og velegnet til allround spilleren, uanset dit padel niveau. 

Omni Court i den forreste del af sålen for at give et solidt greb i banen. Den resterende del af skoens sål er konstrueret med et lille zig-zag sildebens mønster, hvilket gør det muligt at glide for at nå de svære bolde. 

Sålens kombinationen tilbyder balance mellem greb og glid, hvilket gør den ideel til flere aspekter af spillet.

Padelsko vs tennissko?

Der er mange ligheder mellem tennissko og padelsko både hos mænd og kvinder, da underlaget på mange måder minder om hinanden, da principperne til at beskytte dig mod skader er de samme mellem de 2 sportsgrene. 

Mange tennissko er også egnet til padel, da særligt grus tennissko egner på padelbanens underlag. Der er dog begyndt at komme specialiseret padel sko som kun er lavet til underlaget på padelbaner.

Det er værd at notere sig at i padel arbejder du mere vertikalt, altså frem mod nettet. I modsætning til tennis, hvor du i højere grad spiller horisontalt, altså langs baglinjen. 

Det har derfor sin betydning i forhold til hvordan du bevæger dig, hvilket igen stiller krav til de sko du vælger at spille padel tennis i.

Dame og herre padel sko

Det vigtigste, når du skal vælge sko, er pasform og ydeevne. De fleste mærker tilbyder padelsko i unisex, dame og junior. Forskellen er som regel bare, hvor størrelsen går fra og til, farve og design samt pasform. 

Mange padel sko er unisex, men der er også specifikke modeller, der er designet til at passe til kvinders fødder og stil. De fleste af funktionerne og kriterierne for valg af sko er de samme for både mænd og kvinder, men pasform og design kan variere lidt for at imødekomme forskellige præferencer.
 

Damesko er som regel en smule smallere i pasformen, og vi anbefaler, at du som hovedregel vælger den sko, der sidder bedst, hvilket betyder, at nogle damer for eksempel vælger en unisex-model eller en herre padel sko, hvis de har en bred fod.

Derfor kan kvinder sagtens spille i herre padel sko, hvis de sidder bedst med den rette pasform. Det kan være praktisk, da markedet for padel sko til dame kan være relativt snævert, da udvalget er størst til mænd.

  

Padel sko til børn

Når du leder efter padelsko til børn, er det afgørende at vælge sko, der ikke kun passer i størrelse, men også giver optimal støtte og komfort under spillet. 

Stabilitet og støtte er nøgleelementer, da padel involverer hurtige bevægelser og retningsskift. Vælg en padel sko med en solid sål, der giver et godt greb på banen.

Skoene skal føles behagelige og tillade barnet at bevæge sig frit på banen. Start med at fokusere på størrelsen og pasformen for at undgå, at skoene er for stramme eller løse. 

Det anbefales at du inddrager dit barn i beslutningsprocessen, da design kan være vigtigt for dit barn, og om de synes det er fede padel sko.

Budget og pris for padel sko

Prisen på padel sko varierer afhængigt af mærket, teknologien og kvaliteten. 

Når du vælger sko til padel, er det vigtigt at overveje, hvor ambitiøs du ønsker at komme ind i sporten. Generelt går pris og kvalitet hånd i hånd, hvilket betyder, at du ikke kan forvente at få de bedste funktioner og god holdbarhed uanset prisen.

Den grundlæggende regel er at jo mere du spiller jo vigtigere er det at tænke kvalitet ind i de padelsko du køber. 

De bedste padel sko fra anerkendte mærker vil typisk ligge i prislejet af 800 til 2000 kroner. Det er vigtigt at huske, at investeringen i kvalitetssko er en fordel for din ydeevne og komfort på banen.

Er du nybegynder eller let øvet? Forventer du ikke at spille mere end 1-2 gange om ugen? I så fald kan du sagtens klare dig med et par sko i prislejet fra 599-799 kr. Er du mere ambitiøs og forventer at spille 2 gange om ugen eller mere? I så tilfælde vil vi anbefale dig en sko fra 899 kr. og opefter for at få de ønskede egenskaber og holdbarhed. 

Er du en meget aktiv padelspiller, så anbefaler vi dig at investere i et par padel sko fra højeste klasse. Ved at vælge et par af de bedste padel sko vil du opleve fantastisk bevægelighed, sikre dig bedst mulig komfort og mindske risikoen for skader. 

Samtidigt får du adgang til topmodellerne fra producenterne af forskellige padel sko mærker med de nyest udviklede teknologier og specifikationer.

Populære padel sko mærker:

Padel sko udbydes af flere forskellige mærker og brands. Der er flere populære mærker, der specialiserer sig i padel sko, herunder har vi listet en række af de mest anerkendte padel sko mærker:

 • Adidas
 • Nike
 • Babolat
 • Head
 • Asics
 • Wilson
 • Bullpadel
 • K-Swiss
 • Joma
 • NOX
 • Lacosta
 • Mizuno
Er du typen der har forelsket dig i et bestemt brand, eller betyder det mindre, hvordan skoene ser ud og hvilket mærke, der står på dem? I det tilfælde bør du vælge en padel sko fra dit foretrukne mærke.
 

Design af padel sko

Det mindst vigtige for selve skoen, men måske det vigtigste for dig? Som seriøse rådgivere af padelsko skal vi appellere til, at din sko til padel er valgt til primært spilleegenskaber og sekundært design. I Padellife bestræber vi os dog altid på at have sko i sortimentet for enhver smag.

Test og ekspertkilder

Der ligger et stort arbejde bag artiklen. MereSport.dk har til formål at give dig en objektiv vurdering af produktkategorien og produkterne. Selvom vi er ekspert på området, så er det altid godt at være åben overfor andre ekspertkilder og mediers vurdering af produkterne – Med et kig på relevante danske og internationale test og ekspertkilder om emnet. Derfor henviser vi til følgende kilder som er anvendt i udarbejdelsen af artiklen.

Guide til de bedste padel sko - Find de bedste og helt rigtige padel sko!
Den ultimative guide til de bedste padel sko - Vælg de bedste padel sko
Hvad du bør kigge efter ved køb af padel sko - Padelschool.com

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem padel sko og almindelige indendørs sko?

Padel sko har en speciel sål med bedre greb, ekstra stødabsorbering og stabilitet, designet til at de  bevægelser og retningsskift som du har på padelbanen. 

Kort sagt, så er padel sko medvirkende til at forbedre dit spil, give dig bedre støtte og kontrol med kampen, samtidigt med at de er medvirkende til at du undgår skader.

Hvorfor er det vigtigt at bruge specifikke padel sko?

Brug af specifikke padel sko giver bedre ydeevne, mindsker risikoen for skader og giver dig mere komfort og bevægelsesfrihed under spillet.

Hvornår bør jeg udskifte mine padel sko?

Levetiden af dine padel sko afhænger af hvor ofte du spiller padel. Generel kan gode padel sko holde 1 år for de spillere som spiller padel regelmæssigt.

Spiller du 1-2 gange om ugen, så kan du forvente at dine padel sko potentielt vil kunne holde 2 år eller mere.

Er der forskelle mellem indendørs padel sko til damer og herrer?

Mange padel sko er unisex, men der kan være små forskelle i design og pasform for at imødekomme kvinders fødder og præferencer. Det vigtigste er at du finde den bedste padel sko med den rette pasform.