Bedste badminton net til haven – Udendørs badminton

Bedste badminton net til haven, udendørs badminton net

Vi danskere elsker badminton. Størstedelen af danskere har på et eller andet tidspunkt spillet badminton i haven derhjemme eller i sommerhus. Badminton er en sjov udendørs aktivitet som både venner eller familie kan samle sig omkring.

Ketsjersporten badminton er en sport som alle kan være med til (uafhængigt af niveau) – og det er idéelt at spille 2 eller flere spillere. Med et badminton net til haven / udendørs badminton net er det muligt at tage glæden med udendørs og spille badminton lige når du har lyst – Og hvor som helst, så længe at du har pladsen; Derhjemme i haven, sommerhuset, en park eller på stranden. Et badminton net til haven kan benyttes udenfor året rundt, når vejret tillader det. Nettene er super nemme at sætte op i haven eller i det fri.

Pris for et udendørs badminton net til haven

Prisen for et udendørs badminton net kan fås helt ned til omkring 200 kr. Dog så får du hvad du betaler for, hvorfor at vi hos MereSport.dk anbefaler at du køber et kvalitets net i prisniveauet 500 – 1200 kr., da du i dette prisniveau får et badminton net til udendørs brug som er af en hvis kvalitet og som er langtidsholdbart – Så slipper du også for at i fremtiden at skulle ud og købe et nyt i fremtiden fordi nettet ikke holder sin stivhed eller har fået huller i det.

I denne oversigt har vi vurderet flere badmintonnet. Og du vil finde vores klare anbefaling af hvor du får mest værdi for pengene. Om du er barn eller voksen, en vennegruppe eller familie, oftest spiller badminton udendørs eller indendørs – Så finder du sikkert denne guide inspirerende.

MereSport.dk's Anbefaling - Badminton net med stolper

Pakketilbud: ZERV - Badmintonsæt til haven

 • Mest værdi for pengene - Alt i en pakke: Badminton net og ketcher
 • 60 dages returret
 • Hurtig levering: 1-2 dage

Bedste badminton net til haven, Zerv sommerhuspakke til badminton i haven, badminton ketcher og net i samlet pakke

Gå til forhandler

MereSport.dk's Premium valg - Hvis du ønsker velkendt brand

Babolat Udendørs badminton net

 • Også idéelt valg som tennisnet til haven
 • Mål: 5,8 m (længde)

Babolat badminton net med stolper, Badminton net til haven, bedste udendørs badminton net, badminton

Gå til forhandler

MereSport.dk's Value Pick - Billigt badminton net til haven

ZERV Badminton Net - Udendørs badminton net

 • Højden kan justeres: Kan også bruges som tennisnet til haven
 • Hurtig levering: 1-2 dage
 • 60 dages returret

Zerv sommerhuspakke til badminton i haven

Gå til forhandler

MereSport.dk's alternativ - Bedste tennisnet til haven

Pakketilbud: ZERV - Tennissæt til haven

 • Mest værdi for pengene - Alt i en pakke: Tennisnet og tennisketcher
 • Hurtig levering: 1-2 dage
 • 60 dages returret

Tennisnet til haven, bedste tennisnet, tennis pakketilbud

Gå til forhandler

Badminton net højde

Hvis du ønsker den helt rigtige højde på dit badminton net til haven, så lyder det, at overkanten af badminton nettet skal være 1,524 m over banens overflade og netstolperne på badminton nettet skal være 1,55 m høje, målt fra banens overflade.

Badminton bane mål

En officiel badmintonbane er et rektangel, der måler 16 meter gange 5 meter til single (16 meter gange 6 meter til double). Det anbefales at have et frit område uden om bane på mindst 0,8 m på alle sider, samt en frihøjde over banen på mindst 7 meter, da man sagtens kan komme til at skulle bruge denne plads til at kunne hente bolde i diverse badminton-dueller.

Badminton regler – Spilleregler og point i badminton

En badmintonkamp spilles bedst af 3 sæt. Sættet vindes af den spiller, der først scorer 21 point. Der scores point ved hver vundet bold – både den servende og modtagende spiller kan vinde point. Pointet vinder man man, hvis man skyder fjerbolden i gulvet på modstanderens banehalvdel indenfor banen. Man vinder også pointet, hvis modstanderen begår “fejl”. Fx. skyder fjerbolden udenfor banen eller i nettet. Man kan også tabe pointet hvis man rammer fjerbolden to gange eller nettet berøres under duellen, eller ved berøring fjerbolden med kroppen. Vinderen af duellen starter med at serve ved næste duel. 

Hvis stillingen bliver 20-20 i et sæt, vindes sættet af spilleren, som først opnår en føring med 2 point. Hvis stillingen bliver 29-29, vindes sættet af spilleren, som vinder det næste point (30 point. er maks). Vinderen af et sæt server først ved næste sæt. 
 
Efter hver sæt skifer spillerne banehalvdel. Kommer kampen ud i tredje sæt, skifter spillerne side, når en spiller har fået 11 point i tredje sæt. 

Du kan nærlæse badminton reglerne publiseret af Danmarks Badminton Forbund her:

Tennisnet til haven

De fleste udendørs badminton net i denne artikel har muligheden for at justere højden, således at de også er egnede til at spille tennis i haven. Dog, så anbefaler vi, hvis du er ude efter et transportabelt tennisnet, at du vælger ZERV’s tennis pakketilbud (Sommerhuspakken), som du nemt kan tage med dig og sætte op forskellige steder.

 
Et tennisnet til haven er en god måde at holde både børnene og dig selv beskæftiget og aktive. Men hvis du ønsker dig et tennisnet til haven, så sørg for at du vælger et af en ordentligt kvalitet – Ellers ender du med et hullet og slapt tennisnet med svage stænger, der ikke vil stå lige. Husk på at en tennisbold er tung og et kraftfuld slag hurtigt kan ødelægge et tennisnet af dårlig kvalitet. 

Tilbehør til udendørs badminton

Når du har valgt det rette badminton net til haven / udendørs badminton net, så har vi her samlet fundet nogle opgraderinger til at gøre din oplevelse med udendørs badminton endnu bedre.

MereSport.dk's Must Have tilbehør - Bedste badminton fjerbolde

Yonex Aerosensa 30 Yonex - Opgradér fjerbolde

 • Mest populære valg hos Badmintonshoppen.dk

Bedste badminton fjerbolde

Gå til forhandler

MereSport.dk's Premium tilbehør - Topkvalitets badminton ketcher

Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai Yonex - Ketcher

 • Mest populære valg hos Badmintonshoppen.dk

Bedste badmintonketcher

Gå til forhandler

Nu, hvor at du har vist interesse for badminton net til haven, så bør du læse vores testartikel om de bedste badminton ketchereLæs også vores artikel om padel bat til barn og voksen, vores løbesko test eller de bedste løbeure til dame og herre.

Er du på udkig efter udendørsaktiviteter, så kan du læse vores trampolin test, hvor at du kan se de udvalgte bedste havetrampoliner. Hvis du foretrækker at aktivitet på vandet, så anbefaler vi at kigge efter bedste SUP board i vores paddleboard test. Mangler du derimod en god indendørsaktivitet, så tag et kig på vores artikel som hjælper dig med at finde den bedste dartskive.

Oplever du ømme muskler eller spændinger i kroppen efter at have spillet badminton, så tag et kig på vores artikel om de bedste recovery boots eller massagepistol test. Og synes du det er sjovt at spille dart eller kunne tænke dig en dartskive, så tag et kig på vores udvalgte bedste dartskiver.

Test og ekspertkilder

Der ligger et stort arbejde bag artiklen. MereSport.dk har til formål at give dig en objektiv vurdering af produktkategorien og produkterne. Selvom vi er ekspert på området, så er det altid godt at være åben overfor andre ekspertkilder og mediers vurdering af produkterne – Med et kig på relevante danske og internationale test og ekspertkilder om emnet. Derfor henviser vi til følgende kilder som er anvendt i udarbejdelsen af artiklen.

Udendørs badminton til haven - og AirBadminton
De bedste badminton net - Detaljeret anmeldelse

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilket er det bedste badminton net til haven?

Det bedste badminton net til haven er ZERV Badminton Net. ZERV tilbyder også et pakketilbud inkl. badmintonketchere, hvor at du får størst værdi for pengene.

Hvad måler et badminton net?

Et badminton net måler 7,6 cm fra over- til underkant, bredden af nettet skal være mindst 6,1 meter. Officielt skal stofkanten på nettet være 75 mm bredt. Der findes dog mindre versioner af badminton net, som er egnet til mindre områder.

Hvor højt skal et badminton net være?

Et badminton net skal efter officielle regler være placeret 1,524 m over banens overflade på banens midte og 1,55 m over doublesidelinjerne.

Kan man bruge et badminton net til tennis net?

Ja, man kan bruge nogle badminton net som tennis net, da flere badminton net er produceret med justerbare stolper og net, så man kan sænke nettet til den rette højde for at kunne spillet tennis i haven. Dog, så er en tennisbold noget hårdere og kommer med en større kraft, hvorfor at det slider mere på selve nettet.

Hvilket er det bedste tennisnet til haven?

Det bedste tennis net til haven er Pakketilbud fra ZERV – Tennisnet og tennisketcher.