Romaskine test 2024 – Bedste romaskiner til hjemmetræning

Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet

Der er mange gode grunde til at vælge en romaskine. Først og fremmest fordi du med en romaskine får en fantastisk god core-træning og en rigtig god all-round træning. 

I denne romaskine test vil du blive guidet igennem valget af bedste romaskine til hjemmetræning og præsenterer de bedste romaskiner i test.

At træne på en romaskine kan give en række fordele for dit helbred og din kondition. 

Roning er en øvelse som er let for kroppen og samtidigt er yderst effektiv form for udholdenhedstræning (cardio), hvor at du kan forbrænde mange kalorier, hvilket kan resultere i forbedret kondition eller vægttab.

MereSport's Value Pick

Abilica romaskine, Abilica winrower romaskine, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder
Abilica WinRower 2.0

MereSport's Anbefaling

Concept2 Romaskine

MereSport's Billige Valg

Odin R500 Romaskine

Romaskiner er et fantastisk stykke træningsudstyr til dit hjemmetræningsudstyr / home gym

Træning på en romaskine giver en effektiv, træning af hele kroppen, hvilket kan hjælpe med at forbedre din cardio og kondition samtidigt med at du opbygger styrke, da træning på en romaskine også anses som styrketræning.

Roning på en romaskine er en rigtig god all-round træning. Uanset om du er nybegynder eller erfaren atlet, kan en romaskine være en værdifuld tilføjelse til din træningsrutine. 

Med en romaskine hjemme, er det let at få trænet effektivt og regelmæssigt.

Hvilke muskelgrupper træner en romaskine?

En romaskine er en god all-round træningsmaskine, og med en romaskine træner du de store muskelgrupper i form af din core, mavemuskler, balder, arme, ryg og benmuskler. 

Romaskinen er god, hvis du godt kan lide at ro, men en romaskine kræver tilvænning og at du bruger lidt tid på at lære den rette ro-teknik.
Romaskine guide, muskler romaskine, hvilke muskelgrupper træner en romaskine?, bedste romaskine, romaskine test, 2023, bedst i test, testvinder

Roning er fantastisk træning for ryggen, hvis du benytter romaskinen med den rigtige teknik. Romaskinen er især god til at styrke rygmuskulaturen og folk med rygproblemer kan derfor have stor gavn af at træne med en romaskine. 

Nogle oplever at få ondt i ryggen af at ro på en romaskine, men oftest er det fordi at de ikke lægger nok fokus på en god ro-teknik. 

Vi anbefaler at du er tålmodig og får indarbejdet en god ro-teknik, så vil du med sikkerhed kunne opbygge en stærk ryg ved hjælp af roning på en romaskine.

Ønsker du at lære om den optimale roteknik fra en ekspert i roning, så anbefaler vi dig at se videoen fra Fusion nedenfor. 

Her gennemgår Morten Falk Jørgensen, som nu er triatlet og tidligere har vundet OL Guld i roning med guldfireren, hvordan man bruger en romaskine. 

Med Morten’s baggrund indefor roning må han betegnes som ekspert på roning og træning på romaskiner. 

Dette gør han på en Concept2 romaskine som er testvinder og vurderet bedst i test i flere romaskine test, og som i øvrigt også er inkluderet her på vores romaskine test.

Man kan selvfølgelig bare tage i det nærmeste fitnesscenter og bruge deres romaskine. 

Men det kræver selvfølgelig også at du motiverer dig selv til at tage i fitness og du har transporttid til og fra fitness. Fitnesscentrene er også ofte fyldt med mennesker efter arbejdstid, især i vinterperioden efter jul. 

I Januar når alle har sat sig et nytårsforsæt, og man kan ofte opleve at romaskinerne er optaget, hvorfor at du må vente på at komme til en romaskine eller i stedet bruge et løbebånd, en crosstrainer eller styrketræning for ikke bare at stå og vente.

Det kan være en af grundene for at det vil være bedre at investere i en romaskine til hjemmetræning fremfor at betale for et dyrt fitnessabonnement hver måned. 

Og det dyre fitnessabonnement kan netop være en udgift, du ikke ønsker at bruge penge på. Man bør i vores optik ikke have et fitnessabonnement blot for at kunne bruge deres romaskine eller løbebånd

Og hvis du ønsker at minimere tiden brugt på transport, hvor at man ofte mister motivationen til træning inden at man er kommet afsted. 

Har du en romaskine til hjemmet, så vil du træne på din romaskine lige når du ønsker det, når du har motivationen, og så kræver det ingen tid på transport. 

Den mest brugte undskyldning for ikke at få trænet er at man ikke har tid, men med roning på en romaskine behøver du ikke meget tid for at få meget ud af træningen. 

Du behøver ikke mere end en træningssession på 20 minutter på romaskinen for at have opnået en god træning.

Inden du køber en romaskine, er der flere faktorer, du skal overveje:

 1. Romaskine type: Der findes flere typer af romaskiner, herunder romaskine med luftmodstand, romaskine med vandmodstand og romaskine med magnetisk modstand. Overvej hvilken type romaskine der passer bedst til dine behov og præferencer. 
 2. Romaskine størrelse: Romaskiner kommer i forskellige størrelser og kan kræve større plads. Et godt råd er at måle det område, hvor at du planlægger at placere en romaskine til hjemmetræning, og tjek romaskinens størrelse inden du køber.
 3. Modstand: Med de forskellige typer af romaskiner vil man opnå forskellige niveauer af modstand, fra let til tung, hvor at man på den bedste romaskine har justerbar modstand. Overvej dit konditionsniveau og dine mål, når du vælger en romaskine til hjemmetræning, så du har det rigtige modstandsniveau.
 4. Komfort: En romaskines komfort dækker over et behageligt sæde, fodstøtter og mulighed for justering, så du kan opnå den mest naturlige robevægelse når du træner på din romaskine.
 5. Romaskine pris: Romaskiner kan variere i pris fra under 2000 kr. til +10.000 kr. Overvej dit budget og de funktioner som du har behov for.
 6. Garantier og betingelser: Tjek garantien, der tilbydes af forhandleren, leveringstid og prisgaranti. Handler du hos eks. Abilica, så får du hurtig levering og 60 dages fuld returret på dit køb.

Overordnet set er det vigtigt at overveje typen, størrelsen, modstanden, komforten, prisen og garantier på en romaskine, inden du køber. 

Ved at tage højde for disse faktorer kan du vælge den rigtige romaskine til dit behov og budget.

Der findes 3 typer af romaskiner: luftromaskine, vandromaskine og magnetisk romaskine. 

Hver romaskine type har sine egne unikke fordele og ulemper, så det er vigtigt at overveje dine behov inden du køber en romaskine. 

Ønsker du at læse nærmere om hver enkelt romaskine type, så læs videre efter de udvalgte bedste romaskiner, hvor at vi går mere i dybden med hver type af romaskine.

Er du i tvivl om, hvilken romaskine du skal købe og hvad du skal være opmærksom på inden du køber en romaskine til hjemmetræning? 

Vi har samlet de bedste romaskiner til hjemmetræning ud fra faktorer som pris, specifikationer, test-resultater og romaskinens funktioner. 

Vi har forholdt os til udvalget af romaskiner i flere prisniveauer og fundet relativt billige romaskiner som vurderes bedst til prisen.

Foretrækker du at undersøge de bedste romaskiner i test, inden du køber en romaskine? 

Herunder har vi samlet de de bedste romaskiner til hjemmebrug og de bedste i test, og efter de udvalgte bedste romaskiner vil du kunne læse mere omkring hvad du skal være opmærksom på inden du køber den bedste romaskine til dit behov.

MereSport.dk's Anbefaling - Bedste romaskine i test, testvinder

Concept2 Model D Romaskine - Bedst i test

 • Testvindende romaskine Concept2
 • Prismatch og 60 dages fuld returret
 • Levering 1-2 hverdage

Concept 2 romaskine, Concept2 Model D, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

MereSport.dk's Value Pick - Bedste billige romaskine, bedst til prisen

Abilica WinRower 2.0 Romaskine - Billig

 • Testvinder: Bedste romaskine til prisen
 • Prismatch og 60 dages fuld returret
 • Levering 1-2 hverdage

Abilica romaskine, Abilica winrower romaskine, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

MereSport.dk's Begyndervalg - Bedste romaskine tilbud

Ascendic 6003 romaskine - Billig på tilbud

 • Billig romaskine med skærm - Ofte det bedste romaskine tilbud
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Levering: 1-4 hverdage

Ascendic romaskine, romaskine, romaskine bestseller, bestseller hos ascendic, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

MereSport.dk's Premium Valg - Bedste romaskine med vandmodstand

First Degree Neon Plus romaskine - Romaskine med vandmodstand

 • Prismatch og 60 dages fuld returret
 • Levering 1-2 hverdage

First Degree Neon Plus romaskine, romaskine med vandmodstand, Abilica romaskine, billig romaskine, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

MereSport.dk's Billige valg - Bedste romaskine med vandmodstand

Odin R500 Romaskine - Billig Romaskine

 • Billigste romaskine på PriceRunner - Flot anmeldt
 • 365 dages returret og gratis fragt

Odin romaskine, Odin R500 romaskine, billig romaskine, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

MereSport.dk's Anbefaler - Bestseller romaskine fra Abilica

Masterfit TP900 romaskine - Abilica Bestseller

 • Prismatch og 60 dages fuld returret
 • Levering 1-2 hverdage

Masterfit TP900 romaskine, Masterfit TP900 romaskine, romaskine bestseller, bestseller hos Abilica, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: Romaskine

NordicTrack RW900 romaskine - indbygget skærm

 • Prismatch og 60 dages fuld returret
 • Levering 1-2 hverdage

NordicTrack RW900 romaskine, NordicTrack romaskine, romaskine bestseller, bestseller hos Abilica, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: Romaskine bestseller på Fitnesshoppen

Kettler Rower 2.0 romaskine - Bestseller

 • 365 dages returret og prisgaranti
 • 1-3 dages levering, fri fragt

Kettler romaskine, KETTLER ROWER 2.0 romaskine, romaskine bestseller, bestseller hos fitnessshoppen, Romaskine test 2023, bedste romaskine til hjemmetræning, romaskine til hjemmebrug, bedste romaskine til prisen, romaskine til hjemmet, bedst i test, testvinder

Gå til forhandler

Romaskiner er designet til at efterligne bevægelsen ved at ro en kajak eller båd på vandet. 

En romaskine har et glidende sæde, et håndtag eller årer og en modstandsmekanisme. Når man træner på en romaskine, så sidder man på glidesædet imens man hiver håndtaget og kører sig selv frem og tilbage, hvilket simulerer robevægelsen. 

Modstandsmekanismen giver modstand mod din roning. Intensiteten af modstanden kan justeres på romaskinen.

Når du overvejer at købe den bedste romaskine for dig, så er der et par nøglefaktorer, du skal tage i betragtning for at sikre, at du vælger den rigtige til dine behov. 

Nedenfor har vi listet en række ting at overveje inden at du køber en romaskine til hjemmetræning.

Romaskine type 

Der findes 3 typer af romaskiner. Der er romaskiner med luftmodstand, romaskiner med vandmodstand og magnetisk romaskine. 

Hver romaskine type har sine egne unikke fordele og ulemper, så det er vigtigt at overveje dine behov inden du køber en romaskine. 

Overordnet set vil den type romaskine du vælger, afhænge af dine personlige behov og hvilken pris du er villig til at betale for en romaskine til hjemmetræning.

Nogle romaskiner kommer også med et display som indeholder træningsprogrammer, hvor at man kan følge statistik såsom tid, distance og forbrændte kalorier.

Romaskine luftmodstand

Romaskiner med luftmodstand bruger et svinghjul og blæser til at skabe modstand. Når du ror på maskinen, så drejer svinghjulet, hvilket skaber luftmodstand og gør træningen mere udfordrende. 

Denne type maskine bruges ofte i fitnesscentre, fordi det er nemt at justere modstanden, så den passer til ens behov. Den er også ofte den billigste romaskine. 

Med en romaskine med luftmodstand får man en jævn, naturlig og mere realistisk rooplevelse.

Romaskine vandmodstand

Romaskiner med vandmodstand bruger en vandtank med rotorblade til at skabe modstand. 

Vandromaskiner er ofte de dyreste og kan give den mest realistiske rooplevelse, da modstanden dannes af vandet når man ror. Og man kan også justere modstandens intensitet. 

Modstanden i en romaskine med vandmodstand skabes af et svinghjul med rotor blade, der er nedsænket i vandtanken. Mens brugeren ror, roterer rotor bladene, hvilket skaber en vandstrøm, der giver modstand.

Magnestisk romaskine (også kaldet hydraulisk romaskine) bruger en magnetisk bremse til at justere modstanden. 

En magnetisk romaskine anses ofte for at være mere støjsvag, da den ikke på samme måde har en ventilalor eller vandtank. 

Modstanden skabes af magneter, der er placeret nær svinghjulet, som er fastgjort til rohåndtaget. Når man ror, drejer svinghjulet, og magneterne skaber modstand. 

Man kan som på de andre romaskiner justere modstandsniveauet, så det passer til dit konditionsniveau og træningsmål. 

Magnetiske romaskiner er ofte kompakte, mere lette og mere støjsvage end romaskiner med luftmodstand, hvilket gør dem til et godt valg for folk med begrænset plads i deres hjem. En romaskine med magnetisk modstand er oftest også billige. 

En magnetisk romaskine (hydraulisk romaskine) giver dog ikke lige så stor modstand som luft- eller vandromaskiner. De billigere magnetiske romaskiner er også mindre holdbare og kan derfor have en kortere levetid som de andre typer af romaskiner.

Romaskine størrelse

Romaskiner kommer i flere forskellige størrelser for at imødekomme forskellige behov og pladsbegrænsninger. 

Enkelte romaskiner er kompakte og lette, hvilket gør dem ideelle til hjemmetræning i små lejligheder eller i et home gym. Andre romaskiner er større og mere kraftige, med avancerede funktioner, hvilket fylder mere og har en højere vægtkapacitet. 

Når du vælger en romaskine til hjemmetræning, er det vigtigt at overveje størrelsen og rummet hvor at du tiltænker at placere romaskinen.

Foldbar romaskine

En foldbar romaskine gør det nemmere at have en romaskine til hjemmet, og gør det både nemmere at opbevare og transportere romaskinen. De fleste romaskiner er i dag designet i et foldbart design, hvilket er utroligt praktisk til hjemmebrug. 

Sammenfoldelige romaskiner er en god mulighed for folk, der har begrænset plads i deres hjem eller bor i lejlighed, da en foldbar romaskine potentielt nemt vil kunne opbevares i et skab eller under en seng, når den ikke er i brug. 

De er også praktiske for folk, der har brug for at tage romaskinen med sig, da maskinen nemt kan pakkes og transporteres og opsættes forskellige steder. Nogle foldbare romaskiner er lette og kompakte, mens andre er større og tungere.

Modstandsniveauer

De fleste romaskiner har justerbare modstandsniveauer, så du kan øge sværhedsgraden og intensiteten af din træning, efterhånden som du bliver stærkere. 

Når du kigger efter den bedste romaskine for dig, så bør du overveje rækken af modstandsniveauer, som maskinen tilbyder, og om det passer til dit fitnessniveau og dine mål for rotræningen så du kan bruge din romaskine i fremtiden.

Intensitetsniveauet for en hjemmetræning på en romaskine kan variere afhængigt af en række faktorer. Nogle af disse faktorer inkluderer maskinens modstandsniveau, hastigheden som du ror med og varigheden og intensiteten af træningen. 

Romaskinen tilbyder en række modstandsniveauer, så du hurtigt kan justere intensiteten af din træning, så den passer til dit konditionsniveau, styrke og dine mål. 

Des højere modstandsniveauet er, jo mere intens bliver træningen. Du kan også øge intensiteten af din træning ved at ro i et hurtigere tempo eller i længere tid. 

Husk: Det er vigtigt at lytte til din krop og justere intensiteten af din træning efter behov for at undgå overtræning eller skader. 

Hvis du oplever ubehag, mens du bruger en romaskine, er det vigtigt at lytte til din krop og foretage de nødvendige justeringer af din teknik eller indstillingerne på maskinen. Hvis ikke man gør dette, så vil man hurtigt beskadige sine muskler og opleve overbelastning.

Komfort på romaskine

Komfort er en vigtig faktor at overveje, når du bruger en romaskine. Roning kan være en anstrengende øvelse, og det er vigtigt at være komfortabel, mens du bruger maskinen for at undgå belastninger eller skader. 

Derfor er det vigtigt at vælge en maskine med en god komfort i form af et behageligt sæde og håndtag på romaskinen. 

Når du modtager en romaskine, så anbefales du at teste den i brug med henblik på sædet og håndtaget, før du for at sikre, at de er komfortable og ikke vil forårsage ubehag eller smerte under din træning. 

De bedste forhandlere af træningsmaskiner vil tilbyde flere dage eller ugers fortrydelsesret og/eller prøveperiode, hvor at du kan returnere din romaskine og bytte til en anden romaskine som deres eksperter anbefaler som værende bedre for dig.

De bedste romaskiner er designet med komfort i tankerne og kan have funktioner som polstrede sæder, justerbare fodstøtter og ergonomiske håndtag for at hjælpe dig med at bevare en god kropsholdning og reducere ubehag. 

Det er også vigtigt at justere maskinen, så den passer ordentligt til din krop.

Display og funktioner

De bedste romaskiner kommer med displays eller skærme, der tracker dine fremskridt viser træningsdata og tilbyder yderligere funktioner såsom og pulsmåling. 

Overvej hvilke funktioner der er vigtige for dig, og om romaskinen som du kigger på imødekommer dit behov.

Romaskine træningsprogrammer

De bedste romaskiner er udstyret med træningsprogrammer, der kan hjælpe med at variere træningen og sætte træningsmål. 

Træningsprogrammerne på en romaskine er oftest forudindstillede men enkelte træningsprogrammer på en romaskine vil kunne tilpasses og kan udbyde intervaltræning, udholdenhedstræning og styrketræning. 

Træningsprogrammer kan være et nyttigt værktøj for folk, der er nye til roning, eller som ønsker at tilføje variation til deres træning. 

De kan hjælpe med at holde brugeren motiveret og på sporet, og kan give vejledning om korrekt teknik og intensitetsniveauer. 

Nogle romaskiner kan også have mulighed for at oprette forbindelse til fitness-apps, pulsure eller anden teknologi, hvilket giver mulighed for endnu bedre at tracke fremskridt.

Romaskine pris

Prisen på en romaskine kan variere afhængigt af type, mærke og funktioner og holdbarhed. 

Generelt er romaskiner med luftmodstand og magnetiske romaskiner de billigste romaskiner, med priser, der starter ved omkring 1500 kr. 

Romaskiner med vandmodstand plejer at være dyrere, med priser omkring +5000 kr. Avancerede romaskiner, såsom dem, der bruges i fitnesscentre eller af professionelle atleter, kan koste +10.000 kr.

Entry-level romaskiner kan være billigere, men de har måske ikke så mange funktioner eller er lige så holdbare som dyrere modeller. 

Avancerede romaskiner kan have avancerede funktioner såsom justerbare modstandsniveauer, flere træningsprogrammer og skærme, der viser træningsdata. 

Det er vigtigt at overveje dit budget og dine behov, når du vælger en romaskine, og at lave lidt research for at sammenligne priser og funktioner, før du køber.

Ved at gøre din research og vælge den rigtige maskine til dine behov, kan du nyde en udfordrende og effektiv træning i komfort i dit eget hjem.

Roteknik – Guide til at ro korrekt

Roning er en helkropsøvelse, der bruger en romaskine til at simulere bevægelsen ved at ro en båd. Korrekt roteknik involverer at bruge dine ben, ryg og arme til at drive romaskinens bevægelse.
 
For at begynde skal du sidde på romaskinen med fødderne sikkert placeret på fodstøtterne og bøjede knæ. Hold rohåndtaget med et overhåndsgreb, hold dine arme lige og dine skuldre afslappede. 

Aktiver dine kernemuskler og læn dig lidt frem fra dine hofter. For at starte slaget skal du skubbe af med dine ben, køre hælene ned og rette benene ud. 

Mens du gør dette, skal du læne dig lidt tilbage og trække rohåndtaget mod brystet, mens du holder albuerne tæt ind til kroppen. Ved slutningen af slaget skal dine arme være strakte ud, og din krop skal læne sig lidt tilbage.
 
For at vende tilbage til startpositionen skal du rette dine arme og læne dig frem fra dine hofter ved at bruge dine kernemuskler til at kontrollere bevægelsen. 

Mens du gør dette, bøj dine knæ og lad rohåndtaget bevæge sig tilbage mod dine ben. Gentag denne bevægelse for det ønskede antal gentagelser. 

Det er vigtigt at bevare en god kropsholdning og kontrol under hele robevægelsen for at undgå skader og få mest muligt ud af øvelsen. 

Det er også en god idé at øve roteknikken og rådføre sig med en træner eller erfaren roer for at sikre, at du bruger den rigtige form.
 

Når du er færdig med din hjemmetræning på romaskine, så anbefaler vi at sørge for at opretholde en sund saltbalance med elektrolytter

Og ønsker du at styrke din krops restitution og genopbygning af musklerne – Her kan du tage et kig på vores proteinpulver test.

Alternativt, hvis du leder efter andre træningsmuligheder, kan du kigge på en motionscykler og spinningscykler være fremragende valg. 

En motionscykel konditionstræning og er også et billigt alternativ. En spinningcykel er designet til intens og struktureret træning, og er en oftest en del dyrere.

Fandt du denne artikel interessant, læs evt. vores artikler om sportsurHvis du ønsker at selvbehandle dine muskler efter træning så overvej en massagepistol

Ønsker du at komme ud på vandet i stedet, så kan du tage et kig på vores guide til de bedste SUP boards.

En romaskine er en fin træning inden en skiferie, hvis du holder formen ved lige inden du skal afsted på ski, så kan du her se de udvalgte bedste skijakker

Cykler du om sommeren og ønsker du at forlænge cykelsæsonen, så anbefaler vi dig at kigge på de bedste hometrainere til indendørs cykling i vores hometrainer test, hvor at vi gør dig klogere på de bedste hometrainere med direct drive til Zwift eller Bkool. 

Ønsker du i stedet fortsat at træne på cyklen udendøre, eller cykler du til og fra arbejde eller skole og ønsker det bedste vinter cykeltøj, så har vi guides til de bedste vinter cykelhandsker og vinter cykeljakker.

Test og ekspertkilder

Der ligger et stort arbejde bag artiklen. MereSport.dk’s har til formål at give dig en objektiv vurdering af produktkategorien og produkterne. Selvom vi er ekspert på området, så er det altid godt at være åben overfor andre ekspertkilder og mediers vurdering af produkterne – Med et kig på relevante danske og internationale test og ekspertkilder om emnet. Derfor henviser vi til følgende kilder som er anvendt i udarbejdelsen af artiklen.

Romaskine test 2022 - Bedste romaskiner fra Concept, NordicTrack mm.
Romaskine ekspert: Hvilke muskler træner man med en romaskine?
Køb af den bedste romaskine - Her er hvad du bør vide

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilken romaskine er bedst?

Det er svært at sige, hvilken romaskine som er den bedste romaskine, da forskellige romaskiner kan være den bedste alt afhængigt af dit individuelle behov og præferencer. Vi anbefaler Concept2 Model D som være den bedste romaskine i test. Ønsker du en mere budgetvenlig romaskine, så anbefaler vi dig Abilica WinRower eller Ascendic romaskine som værende de bedste romaskiner til prisen – Abilica romaskinen har også vundet prisen som værende bedst til prisen i flere romaskine test – inkl. vores romaskine test. I sidste ende vil den bedste romaskine for dig være den, der opfylder dine specifikke behov og passer inden for dit budget.

Kan man tabe sig på en romaskine?

Ja, du kan tabe dig ved at bruge en romaskine. Roning er en fantastisk form for cardio-træning, hvor at du forbrænder massere af kalorier, hvilket hjælper til at tabe sig. Antallet af kalorier, du forbrænder på en romaskine afhænger af faktorer som din vægt, intensitetsniveau og træningens varighed. For at maksimere vægttabet på en romaskine er det vigtigt at du kombinerer roning med en sund kost, er opmærksom på dit kalorieindtag og aktivitetsniveau.

Hvilke muskler træner man på en romaskine?

Når du træner på en romaskine, så træner du flere forskellige muskelgrupper samtidigt. Ved træning på en romaskine træner du lårmuskler, både for- og baglår, lægmuskler, baller og core muskulaturen. Robevægelsen når du ror på en romaskine træner også musklerne i overkroppen, heriblandt ryg, skuldre, arme og bryst. Roning kan hjælpe med at forbedre muskelstyrke og din udholdenhed – og roning på en romaskine kan være en fantastisk måde at tilføje variation til din træningsrutine.