Bedste vinter cykeljakke – Varme cykeljakker til vinter

Vinter Cykeljakke, test af de bedste cykeljakker til vinter - herre og damer - MereSport.dk

De bedste cykeljakker holder kroppen varm og fungerer som et skjold mod regn, vind og de bedste vinter cykeljakker beskytter mod sne og kulde. 

Når du cykler længere ture, så er det vigtigste at du kan holde dig tør og varm. Som man siger: “der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, og den sætning gælder også for cykeljakker. 

En vinter cykeljakke skal give beskyttelse mod det koldeste vejr, så du kan cykle udendørs hele året rundt. Den bedste vinter cykeljakke holder kroppen varm, samtidigt med at den er åndbar nok til at din krop kan ånde.

Varmebevarende, åndbar vindafvisende og vandafvisende – En kvalitets cykeljakke gør beslutninger i garderoben før turen til en meget mere ligetil affære. 

Når først du har fundet den bedste vinter cykeljakke, så vil du ønske at du havde erhvervet dig den tidligere, og du vil føle dig bedre klædt på til at cykle i alt slags vejr – også koldt vintervejr.

Bedste cykeljakke til dame

Cykeljakke til dame, vinter cykeljakke til dame, TwelveSixteen vinter cykeljakke, Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, cykeljakker, dansk cykelmærke
TwelveSixteen Woman

MereSport's Anbefaling

TwelveSixteen Vinter

MereSport's Premium Valg

Assos MILLE GT Winter

De bedste vinter cykeljakker er designet til at holde dig varm og tør, beskytte dig mod det værste vejr og vinden samtidigt med at din krop kan ånde i jakken, så du ikke overopheder.

 Vintersæsonen er for de fleste ikke favorit cykelsæsonen, men cykling om vinteren er et faktum for mange cyklister som kører til og fra arbejde, til og fra skole. 

Eller hvis man er cykelryttere og cykelmotionist som ønsker at fortsætte cykelsæsonen udendørs på trods af det kolde vintervejr. 

I det tilfælde så det er værd at investere i noget vinter cykeltøj af god kvalitet. 

Grundlaget for vintercykeltøj begynder med de bedste vinter cykeljakker for at holde din core varm, og det strækker sig til de bedste vinter cykelhandsker til at holde dine hænder varme, valg af cykelsko, overtrækssko og diverse cykeltøj egnet til vinter.

Ønsker du alligevel ikke at cykle i det kolde vintervejr, så anbefaler vi dig i stedet at købe en direct drive cykel hometrainer, så du kan træne indendøre med online cykling via. cykelsimulering med eks. Zwift og BKOOL.

Uanset om du kører cykelløb og vinter-træner, er cykelmotionist eller pendler til arbejde, er der specifikke krav for hvad der gør de bedste cykeljakker til de bedste. 

Cykling om vinteren foregår i koldt vejr, og hvis du vil holde dig komfortabel ude på racercyklen på landevejen , eller i skoven, er det afgørende at du vælger den rette beklædning, og her er det bare utroligt vigtigt med den bedste cykeljakke.

Har du det rigtige vintercykeltøj, så er der større sandsynlighed for, at du har motivationen til at tage ud i koldt vejr. 

Mens at dine ben konstant pedalerer rundt og bevæger sig når du cykler, hvorfor at du har nemmere ved at hold dine ben varme, så vil din overkrop og arme for det meste af tiden være statisk på cyklen uden nogen bevægelse. 

Og derfor bør man også have mere tøj på overkroppen sammenlignet med benene når man cykler om vinteren. 

Det altafgørende at man ikke fryser når man cykler om vinteren, og man bør have flere lag cykeltøj på om vinteren. At bære en god vinter cykeljakke er en nødvendighed. 

En vinter cykeljakke som sidder godt på kroppen er det bedste, ikke kun for din køreglæde, men komfort, sikkerhed og aerodynamik.

Udvalget af vinter cykeljakker har tidligere været begrænset til store bomuldsjakker, fleecejakker eller tyndere langærmede cykeljakker som ikke var vandafvisende og blev ekstremt tunge hvis man cyklede i regnvejr. 

Men som så meget andet, så er der sket en udvikling indenfor cykeljakker og innovationen omkring stoffer og pasform for de bedste cyklejakker gør at der nu findes cykeljakker til alt slags vejr. 

Vintercykeltøj kan være dyrt, og det er ingen undtagelse med de bedste vinter cykeljakker. 

Men cykeltøj af høj kvalitet kan holde dig i gang i flere sæsoner og med en af de bedste vinter cykeljakker, slipper du for at i nærmeste fremtid, at igen skulle købe nyt vintercykeltøj. 

Så med andre ord, selvom det frister at købe en billig cykeljakke og spare prisen, så vil du ved at i stedet at vælge en af de bedste cykeljakker som er dyrere kunne opnå længere holdbarhed. 

Derudover opnå en større køreglæde når du kører med en af de bedste cykeljakker med en god pasform som også er aerodynamisk.

Hvis du ønsker at spare på prisen, så er der altid et par gode tilbud på cykeltøj og beklædning – Du kan helt sikkert også finde en god og varm vinter cykeljakke på tilbud.

De fleste cykeljakker findes både til herre og dame. Derfor, hvis du leder efter en cykeljakke til dame, så anbefaler vi dig ikke at scrolle forbi en cykeljakke, hvis billedet ikke viser den kønsbestemte version du leder efter. 

I stedet anbefales du at klikke dig videre ind til forhandleren og tjekke om ikke den findes til kvinder også.

Ønsker du at se en guidende video, så har vi nedenfor inkluderet en video produceret af GCN Tech, som forklarer hvordan du finder frem til den bedste vinter cykeljakke, hvad du skal kigge efter i en cykeljakke til vinter og andet vintercykeltøj.

Den bedste vinter cykeljakke skal holde din krop varm i alt slags vejr henover de kolde vinter måneder. 

Den bedste vinter cykeljakke adskiller sig fra de bedste langærmede cykeltrøjer eller tynde cykeljakker, ved at være varmere  forår og efterår/efterår, giver dig mulighed for at fortsætte med at køre under meget koldere og vådere forhold takket være deres varmeisolering, vind- og vandtætte egenskaber. 

Samtidigt skal man iført en god vinter cykeljakke være i stand til at ånde i jakken, hvorfor at jakkens åndbarhed også er meget vigtig.

Vores opsummering af de bedste vinter cykeljakker nedenfor vil dække isolerende jakker designet til at holde dig varm, når sneen falder.

MereSport.dk's Anbefaling - Bedste vinter cykeljakke

TwelveSixteen Vinter Pro Regn membran cykeljakke – dark brown

 • Unikt tilbud ved køb over 600 kr: Brug koden MERESPORT og spar 15 %
 • Membran gør jakken åndbar - Perfekt i -10 til +10 grader, 
 • Trustpilot rating på 4,8 ud af 5, og 1-3 dages levering
 • Vandtæt op til 10.000 mm og findes i flere farver

TwelveSixteen vinter cykeljakke, Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, cykeljakker, dansk cykelmærke

Gå til forhandler

MereSport.dk's Anbefaling - Bedste cykeljakke til dame

TwelveSixteen Pro Vinter cykeljakke til dame

 • Unikt tilbud ved køb over 600 kr: Brug koden MERESPORT og spar 15 %
 • Membran gør jakken åndbar - Perfekt i -10 til +10 grader
 • Trustpilot rating på 4,8 ud af 5, og 1-3 dages levering
 • Vandtæt op til 10.000 mm og findes i flere farver

Cykeljakke til dame, vinter cykeljakke til dame, TwelveSixteen vinter cykeljakke, Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, cykeljakker, dansk cykelmærke

Gå til forhandler

MereSport.dk's Premium valg - En af de bedste vinter cykeljakker

Assos Mille GT Ultraz Vinter cyklejakke - Sort

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, assos cykeljakke

Gå til forhandler

MereSport.dk's Value Pick - Bedste cykel vindjakke til prisen

TwelveSixteen vindjakke - Blå cykeljakke

 • Unikt tilbud ved køb over 600 kr: Brug koden MERESPORT og spar 15 %
 • Høj krave som sikrer beskyttelse mod kulde og vind
 • Cykel vindjakken findes i flere forskellige farver
 • Trustpilot rating på 4,8 ud af 5, og 1-3 dages levering
  Cykel vindjakke, bedste cykel vindjakke, cykel vindjakke test, Cykeljakke til dame, vinter cykeljakke til dame, TwelveSixteen vinter cykeljakke, Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, cykeljakker, dansk cykelmærke
Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: Vinter cykeljakke i reflekterende materiale

Alé Iridescent Reflective Vinter cykeljakke

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, ale cykeljakke, reflekterende cykeljakke, refleks

Gå til forhandler

MereSport.dk's Anbefaler - Bedste vandtætte cykeljakke

TwelveSixteen Cykel Regnjakke - Sort cykeljakke

 • Unikt tilbud ved køb over 600 kr: Brug koden MERESPORT og spar 15 %
 • Letvægtsjakke designet specielt til virkelig våde og blæsende vejrforhold.
 • Patenterede Direct Venting™ tørsystemteknologi

Cykel regnjakke, bedste cykel regnjakke, cykel regnjakke test, Cykeljakke til dame, vinter cykeljakke til dame, TwelveSixteen vinter cykeljakke, Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, cykeljakker, dansk cykelmærke

Gå til forhandler

MereSport.dk's Anbefaler - Billig cykeljakke til dame

Rogelli Stripe - Vinter cykeljakke til dame

Bedste vinter cykeljakke til dame, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, rogelli cykeljakke

Gå til forhandler

MereSport.dk's Begyndervalg - Billigste vinter cykeljakke

Rogelli Pesaro 2.0 - Vinter cykeljakke med refleks

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, rogelli cykeljakke

Gå til forhandler

MereSport.dk's Anbefaler - Bedste cykeljakke fra mærket Assos

Assos Equipe RS Winter Jacket - Vinter cykeljakke

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, assos cykeljakke

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: AGU Vinter cykeljakke med varmezoner

AGU Deep Winter Heated Jacket - Vinter

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, agu cykeljakke, cykeljakke med indbygget varmer, varmende cykeljakke

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: Rogelli vinter cykeljakke til kvinder

Rogelli Barrier Vinter cykeljakke til Dame - Pink

Bedste vinter cykeljakke til dame, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, rogelli cykeljakke, bedst til prisen

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: Orange Shimano reflekterende vinter cykeljakke

Shimano Windflex Vinter Cykeljakke - Orange

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, Shimano cykeljakke

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: Grøn vinter cykeljakke fra Giordana

Giordana Silverline vinter cykeljakke - Grøn

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023

Gå til forhandler

MereSport.dk Anbefaler: Sort vinter cykeljakke fra AGU i tyndere materiale

AGU Essential vinter cykeljakke - Sort

Bedste vinter cykeljakke, vinter cykeljakke test, cykeljakke test, bedste vinter cykeljakke, bedst i test, bedste cykeljakke 2023, cykeljakke test 2023, agu cykeljakke

Gå til forhandler

Vinter cykeljakke købeguide – Værd at vide

Hvordan holder cyklister varmen om vinteren?
Nøglen til at holde varmen om vinteren er at lave lag. 

Vigtigst af alt er at du har de bedste vinter cykeljakke, men det er også vigtigt at du har flere lag cykeltøj indenunder i løbet af de kolde vintermåneder. 

Jo flere lag du har på, jo nemmere er det at holde overkroppen varm, og lige såvel kan du hurtigt og nemt åbne noget af tøjet eller tage nogle lag cykeltøj af, hvis du skulle have det for varmt i alt dit vintercykeltøj. 

Foruden at det kan være svært at bevæge sig i en stor vinter cykeljakke, så vil en stor poset vinter cykeljakke skabe en unødig vindmodstand, da det ikke er en aerodynamisk cykeljakke.

Her på MereSport anbefaler at finde et godt baselayer / god cykelundertrøje som du kan have på under din cykeljakke og finde den bedste vinter cykeljakke. 

Hvis du skal cykle på en ekstra kold dag, så kan vi anbefale en gilet til at dække din torso, altså en cykelvest som giver dig et ekstra lag – eller en vandtæt eller vindtæt overtræksjakke for at dække af for vind eller holde sig tør for regnen

Og så bør du selvfølgelig kombinere dit vinter cykeltøj med et par af de bedste vintercykelhandsker.

Hvad skal man kigge efter i en vinter cykeljakke?

De bedste vinter cykeljakker vil oftest komme med et ‘termisk’ forstærket vindstoppende materiale foran, med et mere åndbart stof bagpå cykeljakken for at give mulighed for varmeafledning, så din krop kan ånde i vinter cykeljakken.

Der findes mange forskellige vinter cykeljakker alt efter hvilket formål du skal bruge cykeljakken. 

Der er stor forskel mellem cykelløb om vinteren, vinter cykeltræning eller pendling i årets koldeste måneder, hvor at du cykler til og fra arbejde eller skole. 

Den bedste vinter cykeljakke for dig og dit formål vil skulle opfylde dine specifikke behov til vinter cykeljakke. 

Det er en balancegang for at holde vinterkulden ude og holde varmen inde samtidigt med at din krop kan ånde i cykeljakken. 

Den bedste vinter cykeljakke for dig skal opfylde netop dine behov. De fleste vinter cykeljakker vil også være vandtætte, og størstedelen vil også være vindtætte i en eller anden grad.

Vinter cykeltøj, hvilket cykeltøj til vinter, efterårs cykeltøj, varmt cykeltøj, bedste vinter cykeltøj, bedste varme cykeltøj, bedste cykeltøj efterår, bedste cykeltøj forår, åndbart cykeltøj

Kortere dage og længere nætter om vinteren vil betyde, at du på et tidspunkt sandsynligvis kommer til at køre i mørke eller i lavere lysniveauer. 

Derfor findes mange vinter cykeljakker oftest med flere reflekterende detaljer eller skrigende farver for bedre sikkerhed ved bedre at kunne blive set i trafikken.

Hvad er forskellen mellem vandtæt og vandafvisende?
Hvis du planlægger at cykle i alt slags vejr, og specielt med det danske vejr, så behøver du en vandtæt cykeljakke for ikke at blive gennemblødt. 

Og tro mig, det ønsker man ikke om vinteren, fordi er ens cykeltøj først vådt og koldt, så kommer man til at fryse på cyklen og man får ikke bare varmen igen med det samme.

En vandtæt cykeljakke vil sige at cykeljakken holder helt tæt og lukker store mængder regn ude. En vandafvisende cykeljakke vil sige at cykeljakken afviser regn i mindre mængder.

Vandafvisende cykeljakker er modsat vandtætte cykeljakker ikke lavet til at køre i massivt regnvejr. 

En cykeljakkes vandtætte eller vindtætte egenskaber er ofte fremstillet ved spraybehandling af en holdbar vandafvisende belægning. Denne vandafvisende belægning bliver vasket / slidt ned over tid.

Man kan også få Gore-Tex cykeljakker, et mærke som indikerer at materialet både er åndbart og vandtæt. 

Gore-Tex betyder, at der i produktet ligger en membran med små porer, der er 20.000 gange mindre end størrelsen af en vanddråbe, hvilket gør at vand ikke kan trænge igennem.

Det er selvfølgelig en stor fordel at en cyklejakke er vandtæt, men oftest hænger det sådan sammen at jo mere vandtæt en cykeljakke du har, des mindre åndbar er cykeljakken – dog findes der nogle undtagelser med de bedste vandtætte cykeljakker.

Vandtætte softshell cykeljakker til vinter er åndbare nok til at køre i tørt vejr uden at jakken føles klam af sved og kan afværge en regnbyge. 

Derfor er en vandtæt softshell cykeljakke en fantastisk vinter cykeljakke til omskiftelige dage, de dage hvor at du ikke er sikker på hvordan vejret vil være, og ved at have den bedste softshell cykeljakke gør bestemt valget af cykeljakke nemmere.

Cykeljakke åndbarhed
Der er få følelser, der er mindre behagelige end at have en cykeljakke på med dårlig åndbarhed. 

En cykeljakke med dårlig åndbarhed vil blive våd indvendigt, svedig og klam – og du kan koldsvede indenunder cykeljakken. En vinter cykeljakke som er polstret udelukkende i fleece vil være for lidt åndbar hvilket bliver for uudholdeligt, hvis du cykler med højere intensitetsniveau. 

Det duer bare ikke og nytter ikke noget at være beskyttet mod vinterens kulde, hvis du bare ender med at blive drivvåd indefra din vinter cykeljakke.

Vi anbefaler på det kraftigste at finde den bedste varme vinter cykeljakke i åndbart materiale. 

Finder du en vinter cykeljakke med den rette balance imellem varme og åndbarhed, så vil du opnå en bedre køreoplevelse samtidigt med at du ser top lirens ud.

Varm cykeljakke

At kunne holde på varmen på cyklen er alpha omega for at fortsat at kunne cykle i løbet af vinteren. 

Men selvom at det er koldt om vinteren, så kan det også være værd ikke at vælge den varmeste vinter cykeljakke der findes. 

Husk, at du altid kan kombinere en tyndere cykeljakke med flere lag, men omvendt kan du ikke gøre den tykkeste varme vinter cykeljakke mindre varm. 

Find en vinter cykeljakke som er varm nok til at holde dig kørende gennem vinteren, men ikke for varm til de ikke-ekstremt kolde dage.

Hvilken pasform skal en vinter cykeljakke have?
Selv med de bedste vinter cykeljakker bør du overveje, hvilken pasform du ønsker. 

Nogle vinterjakker er større, med henblik på at der er plads til ekstra lag vintercykeltøj indenunder. Og så findes der vinter cykeljakker som deler den samme stramme pasform som de mere aerodynamiske cykeljakker til forår/efterår. 

Som med alt cykeltøj kommer vinter cykeljakker i en række pasformer. 

Nogle vinter cykeljakker vil være designet til at være tætsiddende og aerodynamiske, med fokus på landevejscykling på racercykel. 

Andre vinter cykeljakker vil have en løsere pasform, mere varme og komfort med en større beskyttelse. Uanset hvad, så anbefaler vi at du tjekker cykeljakke størrelsesguides inden du køber.

De her udvalgte cykeljakker i denne test-artikel er udvalgt til landevejscykling, hvor at vi bl.a. forholder os til en tætsiddende og aerodynamisk pasform samtidigt med at du får en varm vinter cykeljakke. 

Vi har dog også inkluderet jakker som egner sig til terræncykling, MTB (mountainbike), bikepacking og gravelcykling.

Nøglen for den perfekte vinter cykeljakke er at finde den bedste varme cykeljakke som passer til dine behov for varme, åndbarhed i samspil med din kørestil om vinteren-

Kører du meget i mørke, så bør du også anskaffe dig nogle gode cykellygter – Du kan her læse vores test af de bedste cykellygter.

Ønsker du at køre gravel, så foreslår vi at du læser vores guide til valg af den bedste gravel cykel, hvor at vi udover at guide dig til valg af den rette gravel bike. Og så har vi inkluderet vores bud på gode gravel cykler / gravel bikes i forskellige prisklasser. 

Er du til længere cykelture og cykeleventyr, så bør du tjekke vores guide til de bedste bikepacking tasker ud, hvor vi har fundet de bedste forskellige bikepacking tasker.

Er du mere til at køre på mountainbike, så bør du tjekke vores mountainbike test ud, hvor at vi giver vores bud på top 10 bedste mountainbikes i forskellige prisklasse og til forskellige behov.

Ønsker du en cykel med elmotor, så har vi fundet de bedste elcykler i test.

Hvad skal man ellers være opmærksom på ved køb af en vinter cykeljakke?
Ellers kan det være en fordel at vælge en vinter cykeljakke i lysere og skrigende farver som neongul, orange og reflekterende materiale, hvilket gør det nemmere at blive set på dage med dårlig sigtbarhed med tåge og mørke. 

Men en reflekterende cykeljakke vil du øge din sikkerhed, da billister vil have nemmere ved at se dig. Her kan vi også anbefale en cykel baglygte til racer, eks. Garmin Varia radar baglygte – med henblik på at øge sikkerheden.

Ønsker du at optimere din restituering efter en cykeltur, så anbefaler vi dig et par af de bedste recovery boots til at behandle alle muskelgrupper i dine ben samtidigt. 

Eller også kan vi anbefale en massagepistol for selvbehandling, hvor at du kan yde en fokuseret og præcis selvbehandling. 

Både massagepistoler og recovery boots behandler dine benmuskler med hver sin form for massage og blødgør musklerne – Med den effekt at dine muskler slapper af og restituerer bedre.

Måske er du også på udkig efter cykelbukser. Du kan her læse guidende artikel om cykelbukser, som også har udpeget de de bedste cykelbukser.

Kan du lide at stå på ski, så anbefaler vi at tage et kig på de udvalgte bedste skijakker.

Føler du nu alligevel at du har andre interesser og foretrækker at hygge dig indendøre i løbet af vintersæsonen, så kan vi anbefale dig at prøve kræfter med padel tennis eller badminton. Vi har skrevet en guide til padel bat og badminton ketchere.

Er du mere til fitness og løb for at holde formen vedlige henover vinteren, så har vi samlet de bedste løbesko, bedste løbeure og lavet en guide til løbebånd til hjemmet

Derimod, hvis du foretrækker fitness og styrketræning, så har vi en liste over det bedste træningsudstyr til hjemmet – Og til efter træningen kan du lade dig inspirere i vores proteinpulver test.

Har du et skur, mandehule, kælderrum eller lignende så kunne du måske være interesseret i en dartskive, hvilket du også kan blive guidet igennem i denne dartskive test.

Test og ekspertkilder

Der ligger et stort arbejde bag artiklen. MereSport.dk har til formål at give dig en objektiv vurdering af produktkategorien og produkterne. Selvom vi er ekspert på området, så er det altid godt at være åben overfor andre ekspertkilder og mediers vurdering af produkterne – Med et kig på relevante danske og internationale test og ekspertkilder om emnet. Derfor henviser vi til følgende kilder som er anvendt i udarbejdelsen af artiklen.

Bedste vinter cykeljakker 2024 - Hold dig varm og behagelig i det værste vejr
Cykeljakke test 2024 - Bedste vandtætte cykeljakker til regnvejr
De bedste vinter cykeljakker til 2024: Test af 12 vindtætte og vandtætte vinterjakker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilken cykeljakke er bedst til vinter?

Den bedste vinter cykeljakke kan være forskellig fra person til person alt efter behov. Ønsker du den bedste vinter cykeljakke til landevejscykling, så kan vi anbefale dig en Assos vinter cykeljakke, ønsker du den bedste vinter cykeljakke til prisen eller den bedste cykeljakke til pendling til og fra arbejde eller skole, så kan vi anbefale en Rogelli vinter cykeljakke.

Hvad bør jeg overveje, inden jeg køber en cykeljakke?

Inden at du køber en cykeljakke, så bør du overveje hvad dit budget er – velvidende at de bedste cykeljakker er relativt dyre. Når du har et budget, så skal du overveje hvad dit behov er og hvordan du skal bruge en cykeljakke. Skal du bruge en solid cykeljakke til pendling til og fra arbejde. Eller skal du bruge en af de bedste cykeljakker i et aerodynamisk design og tætsiddende pasform til landevejscykling.